Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szex közben a hüvelyetekkel rá tudtok szorítani úgy a pasi péniszére hogy ne tudja kihúzni?
Figyelt kérdés
Valaki próbálta már?2022. aug. 1. 22:09
2/11 anonim válasza:
Igen neha csinalom hogy jobb legyen neki de ugy nem tudom osszeszoritani hogy ne tudja kihuzni. Lehetetlen mert akkor olyan ero kellene hozza mint egy kez izmai ha megkapaszkodnak valamiben.
3/11 anonim válasza:
Anatómiailag képtelenség úgy rászorítani a péniszre, hogy a pasi egyáltalán ne tudja kihúzni. Olyat lehet, hogy a nő rászorít a péniszre, ez a pasiknak izgató tud lenni, főleg amikor éppen elmenne valaki. De úgy rászorítani, hogy ne tudja sehogy kihúzni képtelenség.
4/11 anonim válasza:
Nem. Annyira azért nem lehet szerintem. Plusz ugye elég síkos ott minden.
5/11 anonim válasza:
szerintem ez azért függ pár dologtól. szűk lány vastagabb fiúnak lehet, meg tudná tenni.
6/11 anonim válasza:
Annyira nem, mert eleg nedves vagyok, de erezhetoen szűkre tudom szorítani
7/11 anonim válasza:
En imadom ha raszoritanak de nem is akarom kihuzni akkor :D
9/11 anonim válasza:
Ahogy a #3-as írta, anatómiailag nem tud annyira rászorítani hogy ne lehessen kihúzni. Ettől még aki járatos a Kegel-gyakorlatokban az eléggé fel tudja vele dobni a szexet :)
10/11 anonim válasza:
Szoritani igen, de szerintem akkor is kitudja huzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!