Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, van aki autoszexuális?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van aki autoszexuális? Ha igen, hogyan élitek meg ezt a mindennapokban?

Figyelt kérdés
Milyen előnyei és hátrányai vannak?

2022. aug. 1. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
79%
Hát én nem lány vagyok, de fordokba szerelmes vagyok, audit csak seggbe, suzukit meg csak részegen.
2022. aug. 1. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Kedves 1-es: autoszexuális=aki saját magára, tükörképére izgul fel. Nekem van egy autoszexuális lány ismerősöm, azt mesélte, hogy ő ezt élvezi és magára szokott maszturbálni a tükörben. Hátrányt nem mondott, de biztosan van ennek hátránya is.
2022. aug. 1. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én jo No vagyok es el tudom képzelni hogy mennyire be lehet rám gerjedni, plane hogy vannak biszex hajlamaim, de en magamat olyan szinten nem tudom kívülről latni hogy magamra izguljak… el nem tudom képzelni
2022. aug. 1. 21:28
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Autoszexuális vagyok.

Igen, ahogy a 2-es írja, saját magamra izgulok fel, de nem is kell tükörkép legyen, elég ha ránézek mondjuk a combomra vagy az aranyos pofimra gondolok és máris elkezd bennem felfele pumpálni valami.

A múltkor a plázában voltam és annyira rámjött a dolog, hogy be kellett menjek az egyik mosdófülkébe és kielégítettem magam.

Remek volt, akkorát élveztem, hogy nehéz volt visszatartani a hangot (mert ugye azért a fülkén kívül a fürdőben volt még jópár nő, akik mit sem sejtettek mit csinálok odabent ).

2022. aug. 1. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
59%
Pasi vagyok s autoszexualis. Kipufogokba élvezek..
2022. aug. 1. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem vannak ilyen tendenciáim, de másokat is szeretek. más lányokat egész pontosan.
2023. ápr. 8. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!