Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha lányként a szűz férfiak kifejezetten vonzanak szexuálisan?
Figyelt kérdés
20/L2022. aug. 1. 18:34
14/29 anonim válasza:
Nem gáz! Sok fiatal srác örül neked!
15/29 anonim válasza:
Nem gáz! Éljenek a "tanító nénik"!
18/29 anonim válasza:
Kàr hogy nem vagyok màr szűz bàr engem is egy hasonló gondolkodású hölgy avatott be 😅
19/29 anonim válasza:
Nem tudom Te (és a hozzád hasonlóan gondolkozó lányok) hol bújkáltok, de eddig Én akárhány lánnyal ismerkedtem, valahogy mindig akkor ert véget az ismerkedés amikor megtudta h 19 évesen még szűz vagyok 😅 kicsit ördögi körnek érzem a dolgot
20/29 anonim válasza:
Most jön a komment áradat, de én inkább a tapasztalatomat osztanám meg.
A leghosszabb kapcsolatomban is én voltam a tapasztalt.
Exem esetében is én voltam az első, bár ott voltak lelki problémák, így érthető volt.
Mostani páromnál meg már meg volt minden ahhoz, hogy biztosan tapasztaltabb legyek nála, de sosem vertem nagy dobra és az eleje óta támogatom mindenben. Nem mondtam sosem semmire neki hogy ciki vagy gáz lenne. Azóta nagyon ügyes és minden pillanatban odaadó :>
Szóval szerintem nem, nem ciki!
Nem kérek privátot, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!