Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy az idei nyáron mintha sokkal több nő járkálna az utcán melltartó nélkül?
Gondolom nem
volt még 40 fokban melltartó rajtad, nem dolgoztad végig a napot benne? Persze tudom lehet venni minden féle bélés nélkülit, de az carnak egy pofon. Így 35 felé közeledve lassan engem se fog érdekelni hogy hintázik össze-vissza, nem fogom felvenni.
Én az idén már azért nem hordok mert most valahogy nagyon elkezdett izgatni, hogy megnézik a melleimet. Főleg amikor picit fáznak is és a mellbimbóim kidomborodnak a pólón. Szeretem a mélyen dekoltált felsőket, ruhákat, (akár köldökig) Meg most az új kedvenc azok ahol a melleim alja látszik ki.
19L
Nekem is feltűnt.
De csak így tovább.
Nagyon felizgat a látvány.
Már sportot űzök belőle, hogy minden nap számolom, hogy hány lányt láttam melltartó nélkül.
Ma eddig 8.
26/F
Ensem hordok mar. Szerintem koze van ennek a pandemiahoz. 2020ig csak telen nem hordtam mert ugye nem latszik a 45 polo, pulcsi, sal alatt, viszont 2 ev otthonules utan rajottem hogy leszarom h ki nezi es nem eroszakolom meg magam azzal a kenyelmetlen sz.rral.
Csak akkor veszek fel melltartot ha feheret veszek fel vagy ha pl hivatalos ugyben jarok el (felveteli elbeszelgetes, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!