Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti is szoktatok választani egy embert, akiről fantáziáltok?
Figyelt kérdés
Nekem férfiként úgy szokott lenni, hogy ha éppen lazsálok otthon, pihenésközeli állapotban vagyok, néha fantáziálok egy nőről szexuális jellegűt. Nem mindig ugyanarról, hanem mindig aki éppen aktuálisan jó benyomást keltett számomra, bár előfordul hogy sokáig ugyanaz marad a fejemben. A lényeg, hogy mindig kiválasztok egyet, és akkor arról fantáziálok, úgy valahogy kevésbé érzem stresszesnek az életet, hogy valakire gondolhatok, könnyebb elaludni is, stb. Ha éppen aktuálisan nincs senki sem kilátásban, akkor is keresek valakit, akire gondolhatok.
Nektek is így van? Muszáj mindig keresni valakit, akiről fantáziálni lehet?
2022. aug. 1. 12:19
1/9 anonim válasza:
Van néhány standard a fejemben, akik közül választok.
2/9 A kérdező kommentje:
És kik ők? Sztár akivel még nem is találkoztál? Ismerős aki reálisan a tiéd lehet? Vagy már együtt is voltál vele? Vagy olyasvalaki aki neked tetszik, de nem lehet a tied, mert pl házas?
2022. aug. 1. 12:40
4/9 anonim válasza:
Ezek közül mind van a repertoárban. A filmsztárokra nem önmagukban gondolok, hanem a karakterként, amit az adott filmben játszottak. Van exem, akire sokat gondolok vissza. Van egy pasi, akivel nagyon nem kéne lenni semminek. Egy régi szerelmem, ami beteljesületlen maradt.
5/9 anonim válasza:
Nekem teljesen változó. Általában senki olyan, akit személyesen ismerek. Nem lenne jó a további kapcsolatunkra. Nem szeretném, ha pl munkatárs esetében egy megbeszélésen eszembe jutnának az álomképek. De olyan is van, hogy abszolút kitaláció az illető. Igazából mindegy, a lényeg, hogy szórakoztassam vele magam.
6/9 anonim válasza:
Konkrét személyről soha, de vannak bevett fantáziaképeim.
7/9 anonim válasza:
Nekem is eléggé változó. Előfordul hogy egy személy vagy karakter gyakrabban visszatér/hosszabb ideig marad, de általában rendszeresen találok új materialt a fantáziáimhoz.
8/9 A kérdező kommentje:
És mindig csak egyet? Tehát egyre gondolsz, és akkor abban az időszakban mindig rá, vagy már egymás utáni napokon teljesen másokra gondolsz?
2022. aug. 2. 08:35
9/9 anonim válasza:
8. Ez is változó, de általában az utóbbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!