Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exed 3-asra hivna elfogadnad ?
Kb 2 eve szakitottunk. Nem veszekedve vsltunk el. Ismerem is a baratnoet es szoktunk is neha talalkozni es olyankor beszelgetunk is.
Tegnap pedig megkerdezte hogy van-e most valakim , mert ha nincs szivesen latnanak 3.nak .
Meglepett a dolog de izgat is.
Videon mar lattam ilyet de meg nem gondolkodtam hogy csinalni is kene.
Szoval most tanacstalan vagyok, baratnoimmel nem akarok errol beszelni azt tudom!
Privatot sem kerek !
Én gondolkodás nélkül belemennék!
Ahogy írod, nem negatív érzéssel váltatok el, úgyhogy hajrá!
Nekem is vannak olyan exeim, akikkel alkalmasint minden szemrebbenés nélkül lefekszem, csak sajnos eddig még egyik sem hívott hármasozni.
Mert nem volt eddig bátorságom felvetni, mert ez az új pároknak lehet inkább problémás.
De igazad van: mit veszthetek?
Fix kamu a kérdés ráadásul egy pasi írta 100%.
De, hogy e kérdésre is valszaljak...
Egy éve szakított velem... bármilyen körülmények között hívna, fix, hogy mennék... bármennyire is le kellene már tojnom... de borzasztóan hiányzik...
Én nem értem az embereket. Savazzatok nyugodtan,de aki leírja,hogy nem szeretné a barátnöjêt ilyen viszonyban látni azt lepontozzátok?! Emberek hol élünk??
Aztán meg sírtok,hogy a párotok megcsal,meg bem képes veletek fogllakozni KETTESBEN?
Egyik exemmel csináltam ilyet, szintén normálisan váltunk el, haverok maradtunk, szimplán megegyeztünk, hogy annyira más az életvezetésünk meg a terveink, hogy nem fog menni.
Mondjuk ott egyszerűbb volt annyival a helyzet, hogy az új csaja aktívan biszex volt, bejöttem neki is (konkrétan ő dobta be az ötletet :D ), én meg mindig ki akartam próbálni lánnyal, de míg együtt voltunk, sose mertem, mert megcsalásnak éreztem volna :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!