Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az exed 3-asra hivna elfogadnad ?
Figyelt kérdés
Kb 2 eve szakitottunk. Nem veszekedve vsltunk el. Ismerem is a baratnoet es szoktunk is neha talalkozni es olyankor beszelgetunk is.
Tegnap pedig megkerdezte hogy van-e most valakim , mert ha nincs szivesen latnanak 3.nak .
Meglepett a dolog de izgat is.
Videon mar lattam ilyet de meg nem gondolkodtam hogy csinalni is kene.
Szoval most tanacstalan vagyok, baratnoimmel nem akarok errol beszelni azt tudom!
Privatot sem kerek !
2022. aug. 1. 07:34
1/28 anonim válasza:
Hagyd őket, gyere velem inkább kettesben😉
2/28 anonim válasza:
El fogadnám él ki élvezném minden percét
3/28 anonim válasza:
Elküldenèm ôt a jó büdös anyjába!
4/28 anonim válasza:
Tiszta sor. Tudja hogy veled jó volt és valószínű érdekel a hármas. En siman belemennék. 25L
6/28 anonim válasza:
Nekem azon múlik, hogy milyen érzéseim vannak az irányába. Ha már nem fáj a szakítás és teljesen túlléptem rajta, akkor beleférhet.
7/28 anonim válasza:
Alázd csak meg magad! Legyen már benned tartás mint egy igazi nőben!
8/28 anonim válasza:
Ha izgat a dolog, és el tudod fogadni, hogy ez csak szex, a kapcsolatotokra pedig lezártként tekintesz, akkor szerintem biztonságos belemenned. Ha fennáll a veszély, hogy érzelmileg megterhelő, akkor viszont ne.
9/28 anonim válasza:
A hármasozós embereknél minimál az erkölcsi nívó! Ha te is aláztatni akarod magad, akit már egyszer eldobtak, és teljesen mindegy hogy nem veszekedve váltatok el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!