Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen jelei vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen jelei vannak ha egy fiú még tapasztalatlan a szexben?

Figyelt kérdés

Ha hamar elélvez?

Lehet gond egy kapcsolatban ez? Lányok mennyire türelmesek ebben?

2022. júl. 31. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen attól élvez el hamar mert tapasztalatlan. Én nem szoktam abból problémát csinálni, ha az első pár alkalommal nem volt vérprofi.
2022. júl. 31. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Izgul,esetleg lekonyul egy idő után neki.Nem tudja kontrollálni az orgazmusát.
2022. júl. 31. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sikerült kétszer is kifogni két olyan srácot, akik csak úgy tudtak szexelni az első alkalommal, hogy hátulról csináltuk, mert szemből nem működött annyira izgultak.. Az egyikük szűz volt szóval megértettem. Nem mondom, hogy zavart, de kicsit elvette a kedvem. Nem annyira szeretem az olyan pasikat, akik nem tudnak mit kezdeni egy meztelen nővel. Persze ez nem az ő hibájuk, majd, ha lesz több tapasztalat ez nyilván változik majd.
2022. júl. 31. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Hamar elmegy, nem tudja mit hogy kell csinálni
2022. júl. 31. 19:57
 5/5 manly ***** válasza:
Nem találja a lukat, korán elélvez.
2022. nov. 3. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!