Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túl kényes a pasim, biztos,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl kényes a pasim, biztos, hogy hetero?

Figyelt kérdés
Nem vesz fel pizsamának se olyan pólót, aminek kinyúlt a nyaka. Minden nap megmossa a fenekét, akkor is ha semmi mást nem. A zöodségeknek csak bizonyos tökéletes részeit hajlandó megenni, többi nála kuka (én elfőzöm alaplébe). A fanszörzetét csak 1.2 cm hosszan viseli el.
2022. júl. 31. 00:06
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Baxnám nyakon, ha a méregdrága zőldséget fikázná, meg cm el méregetné a szőrét a beteg á..atja!
2022. júl. 31. 00:12
 2/10 anonim ***** válasza:
68%

A rothadt részét megeszed?

A mosdatlan, büdös pasi az ideálod?

Az ápoltság nem feminin jelleg.

Vagy ha te a büdös, ápolatlan pasasokat kedveled, akkor menj a hajléktalanok közé, vagy a belpesti romkocsma negyedbe válogatni.

2022. júl. 31. 00:14
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Valaki minden wc-zés után megmossa a fenekét.... ez teljesen normális. Én pl. megnézem a poharat is, hogy nem foltos-e mielőtt iszok belőle.

A pólót nem értem, férfiak általában félmeztelenül vagy alsógatyában alszanak, de ez sem jelenti, hogy meleg. Kicsit piperkőcebb, de ez ok arra, hogy meleg legyen....

2022. júl. 31. 00:15
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

Na jó várj, szokott musicaleket hallgatni? Beszél az érzéseiről? Vannak neki? Előfordul hogy nem köbitől bűzölögve állít haza? Egyáltalán ismeri Freddie Mercury, vagy pl. Lady Gaga nevét? Mert ha ezek közül bármelyikre is igen a válasz 100% full tuti hogy melegszexuális.

(Most komolyan, azért gondolod hogy meleg, mert vannak egyfajta standardjai/szokásai? Mert ilyen marhaságra ennél a szarkasztikus beröffenésnél jobbat tényleg nem tudok)

2022. júl. 31. 00:35
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem ettől függ a heteróság, nem ilyen jelei vannak ha a saját nemét is szereti!
2022. júl. 31. 01:03
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nincs köze a homo hetero dologhoz. Inkább kicsit autizmus tán vagy hasonló.
2022. júl. 31. 01:07
 7/10 cseppszi ***** válasza:
97%
Ebből a kérdésből nekem inkább az jön le, hogy nem egyformák az igényeitek és nem illetek túlságosan össze - bocsi, de szerintem ennek előbb-utóbb szakítás lesz a vége . . .
2022. júl. 31. 01:20
 8/10 anonim ***** válasza:
69%

7#

Ha ezek valakinek elviselhetetlen dolgok,akkor jobb ha egyedül tengeti az életét.

Ezek jelentéktelen dolgok.Az együttélésben jóval toleránsabbnak kell lenni a másik iránt.

Azért mert minden ember más személyiség.

2022. júl. 31. 06:51
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
De megdug?
2022. júl. 31. 09:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én kivasalom a pizsamám is, akkor b*zi vagyok(?).

Veled van inkább az apró gond kérdező!

Tuti mossa a cerkát is, de a napi fenék mosás az inkább igényesség, mint nemi identitás.

Azt a zöldség részt nem érteni pontosan, ha rothadó vagy baja van, azt alaplébe sem...

Sok hetero akár kapcsolat nélkül is, csupaszon érzi jól magát, s akkor mi van...

Remélem csak egy troll vagy!

2022. aug. 1. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!