Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők! Ti milyen szexpózban tudtok átélni legkönnyebben hüvelyi orgazmust?
Párommal 4. hónapja vagyunk együtt, és jelenleg nincs csakran együttlét, de próbálkozunk. Ő úgy érzi,hogy ha benne vagyok nem tud úgy elmenni se csikló se hüvelyi által, mert "más". Se lovagló, se misszionárius se hátulról nem sikerült elmennie, ha misszionáriusban izgatom, úgy nem tud elmenni 10+ perc alatt se, ha kézzel/szájjal behatolás előtt/után csinálom neki akkor 2-3p alatt elmegy.
Átlag mérettel rendelkezem, és elég szűknek érzem őt(sőt, van,hogy túl szűknek), exem aki el tudott menni így, őt pl nem éreztem annyira tág volt. Ő még ha szeretné rá is tud szorítani, akkor nagyon extrán érez mindent ő is én is.
Ujjazással se tud elmenni, de nem zárnám ki a lehetőséget még azért,hogy lehet e neki hüvelyi, vagy nem.
Misszionárius és kutya póz ,de az csak úgy ha magamhoz nyúlok közben , vagy éppen ő !
Lovaglo csak ülő pózban, tehát ha a pasim ül egy széken és beleulok!
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld :)
Azonnal sikerült, vagy kellett összeszokáshoz idő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!