Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol egyszerűbb szexet találni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol egyszerűbb szexet találni?

Figyelt kérdés
Nektek mi a tapasztalatotok? Online vagy a rendes világban egyszerűbb szexre embert találni. Nektek hol egyszerűbb vagy hol szoktátok keresni?
2022. júl. 29. 22:31
A kérdező szavazást indított:
Egyik sem jön be
25 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Anno mikor szingli voltam mind2 helyen konnyen talaltam szexpartnert, de szemelyesen minden jobb.
2022. júl. 29. 22:32
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
Itt.
2022. júl. 29. 22:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Abszolute offline! Alapból ugyebár akkor tudsz csajozni a neten ha már az élő csajozás nagyon jól megy. Ad.1. ha össze is jön a találka tökmindegy mit beszéltél meg előtte a neten úgyis élőben kell tudnod kémiát, vágyat ébresztened. Ad.2. a neten meg vagy fosztva a non-verbális kommunikációs lehetőségektől, még inkább a meglévő emberismeretből, rutinból, tapasztaltból kell "dolgoznod" a kommunikáció során.

Ad.3. elmész egy buliba, fesztiválra stb. hány emberre tudsz face to face rámosolyogni egy este? Avagy megszólítani, beszélgetni vele pár percet, meghívni egy italra, vagy táncolni vele, vagy akármi? S mennyi idő lenne ugyanennyi személyes randit, "kontaktust" összehozni?

Na akkor szerinted melyik a "hatékonyabb"?

2022. júl. 29. 22:43
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Rengetegszer ki lett vesézve a szexpartner keresős téma. Nőknek bárhol könnyű, férfiaknak nem. Férfiaknak online nehezebb, mert vetélkedni kell más férfiakkal az ország összes pontjáról. Ha egy kicsit is átlagos vagy, akkor esélytelen a dolog (nem pláne ha átlag alatti vagy). Itt nem kifejezetten pénisz méretre kell gondolni, hanem külső adottságokra (jóképű, magasság, nagydumás stb.). Ha ezen a szűrőn átjutsz, akkor meglehet, hogy akad valaki ugyancsak hozzád hasonló adottságokkal, de ő közelebb él a nőhöz és őt fogja választani emiatt. Egy szó mint száz: offline könnyebb.
2022. júl. 29. 22:59
 5/14 anonim ***** válasza:
83%
#4 a nőknek sem könnyű. A beérkező levéldömping 80%-a floodolt levél, képkunyeráló recskahuszár, vagy totál idióta, kétmondatos kb. "na mikor b.szunk" böffenet. További 19% meg alapból kuka. Jó ha 100 bejövő levélből 1 ami szóra érdemes csak addig irgalmatlan sok levélen át kell rágnod magad. S még akkor is ott van, hogy értelmes-e aki írt, nem fog-e ghostingolni stb.
2022. júl. 29. 23:09
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
És te melyik lennél szívesebben, kedves 5-ös? A nő, aki szelektál és végül talál egy érdemleges férfit? Vagy az a férfi, aki jóhiszemű, illedelmes és udvarias, akinek a leveleit el se olvassák/olvasod, mert éppenséggel átlagos vagy átlag alatti kinézetű és ezért a kutyának sem kell, amitől mély depresszióba esik és az élettől is elmegy a kedve? Én tudom melyiket választanám...
2022. júl. 29. 23:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Offline sokkal természetesebb, könnyebb. Átlagos vagyok, online rengeteget kell próbálkoznom, hogy egyáltalán szóba jöhessek valakinek. Élőben más típusú dolgok kerülnek előtérbe. A hangod, illatod, kisugarzásod.
2022. júl. 30. 00:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként írom 28F. Ha átlag feletti vagy bárhol könnyű online,offline. Ha átlagos vagy az alatti elhajtanak,akár szexet akarsz akár többet. Engem élőbe is utasítottak vissza pl akinek szerelmet valóttam, buliba csaj akivel táncoltam,csak azért mert megpusziltam,semmi több. Meg ilyeneket kaptam,hogy néz ez ki stb stb meg nem vagy helyes alacsony vagy pedig 170 azért meg van. Online kB ezer üzenetre nem válaszoltak egyből tiltás vagy leràzó dumák. Pedig nem mind csak abbòl állt,hogy dugjunk. Már nem keresek senkit abban reménykedek valakit nekem szàn a sors. Hobbik,család,munka kitőlti ezt az űrt.🙂
2022. júl. 30. 02:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem viszonylag könnyen megy mindkettő. Az online előnye a kényelem, és hogy nagy a merítés. A hátránya, hogy szerintem pszichés gondokat okoz egy idő után. Az offline előnye az, hogy nem csak adatok és vizuális ingerek vannak, egyszerűen több mindenbe lehet beleszeretni. A hátránya az, hogy az ember nem tud normálisan élni úgy, hogy csajozó üzemmódban van. Ezért egy idő után belefásul és unott lesz
2022. júl. 30. 05:45
 10/14 anonim ***** válasza:
51%
Nekem otthon.
2022. júl. 30. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!