Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szexeltetek már fekete,ázsiai vagy félvér lánnyal? Ha igen, milyen volt a szex?
Figyelt kérdés
Milyen mellei,feneke volt?
Hány ilyen partneretek volt?
Alkami volt, vagy kapcsolat?
Hogy védekeztetek?
Hány évesek voltatok és mennyi a partner?
2022. júl. 29. 20:03
1/4 anonim válasza:
Alkalmi szóval védekeztem, van akivel ilyen, van akivel olyan volt a szex, nem bőrszín, vagy rasztfüggő.
2/4 anonim válasza:
Hatodik éve vagyok együtt egy thai nővel. Általában csak hétvégén éjszaka. Olyan mint egy európaival. 50éves vagyok a nő 51. Nem védekezünk csak megszakítással. Nincs nagy terebélyes feneke a mellei korának megfelelő. Nem narancsbőrös. Izgat a kerek feje és az ázsiai vonásai. Jól érzem magam vele. Nincs vita ,mert úgy sem értem mit mond! :D
4/4 anonim válasza:
Több mexikóit, kubait, kolumbiait sikerült elkapni. És még másmilyen dél amerikai lányokat is dugtam. Voltak köztük kicsit sötétebb latinos lányok, és voltak szinte olyan fehérek, mint az európaiak.
Általában nagyobb melleik voltak, kerek, formás popsival. Lehetett pakolni őket.
Legtöbbször óvszerrel védekeztünk.
Kivéve, ha fogamzásgátlót használt a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!