Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kipróbálnátok a szexet fekete vagy félvér pasival?
Ja, hogy mit mondanak az emberek, az egy dolog.
Volt olyan bigott katolikus családból származó baratnőm, aki amúgy arab és iráni pasikkal hetyegett, mert a vidéki szülei nem látták mit művelt, mert Pesten tanult.
Én is azt mondtam a barátnőim többségének, hogy nem k*rnám meg a húgukat, barátnőiket, közös ismerős lányokat. Közben meg nagyon is megdugtam volna őket. Persze volt olyan nőm, akivel nyíltan meg tudtam osztani ezeket a vágyaimat.
Azért ne vegyél mérget arra, hogy az eddigi csajaid nem engednének egy jóképű fekete srácnak. Láttam én már sok érdekeset külföldön, magyar, szlovák, lengyel lányok majd elolvadnak ha fekete vagy arab srácok hajtanak rájuk. Persze szigorúan amikor a barátaik, rokonaik nem látják őket.
Nem a bőrszíntől függ. Inkább csak félnék, hogy túl nagy a farka...
De vannak jóképű, jó testű pasik minden bőrszínben, nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!