Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szexeltetek már fekete pasival? Ha igen milyen volt? Ha nem, kipróbálnátok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 18:16
1/13 anonim válasza:
Még hányszor lesz feltéve ez a kérdés?
2/13 anonim válasza:
Én igen és nagyon élveztem, de csak olyannak ajánlom aki kedveli az extra méretet.
4/13 anonim válasza:
Jóképű feketével persze, kipróbálnám. De majomképűvel nem!
6/13 anonim válasza:
Barátom félig az, úgyhogy igen. Sokan elfelejtik, hogy ők is csak emberek. Olyan mintha arról akarnánk következtetés levonni, hogy voltam egyszer egy fehér sráccal, akkor az igaz az összesre. Na mindegy
7/13 anonim válasza:
1: Nem mindegy? Nem kell elolvasni és kommentelni..
9/13 anonim válasza:
a savanyúlábszagos, és a cuckoldos kérdések után a fekaszex lesz az a kérdés amit naponta 3x feltesz valaki heteken át?
10/13 anonim válasza:
Igen, egyszerre többel is :) Életem legjobb többese volt!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!