Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy egyik pasi ezt mondja, a másik azt?
Eddig 2 fiúval voltam. Az első barátom szerint lent szűk vagyok és többször elélvezett már bennem. Az ő pénisze hosszra és vastagságra is nagyobb volt. A második pasival nem jártunk, hanem amikor egyikőnknek sem volt senkije, barátság extráztunk. Neki kisebb volt, mint az exemnek és kevésbé vastag. Illetve ő előttem 1 lánnyal volt, aki kb. 10 centivel alacsonyabb volt mint én (azt hallottam, magasabb lányoknal a hüvelyük is hosszabb). Ő azt mondta hogy elég tágnak érez.
Azért szexuális izgalom hatására elég rendesen szoktam nedvesedni és tágulni. Az első barátomnál szabályosan éreztem, hogy szétfeszít behatoláskor, míg a második fiúnál nem volt ilyen tapasztalatom. Jól sejtem, hogy az eltérő pénisz miatt lehet hogy az egyik szűknek érez, a másik tágnak?
Illetve ha a 2. fiú így kérdezte meg, hogy "jól éreztem hogy elég tág vqgy odalent?😅" ez gyakorlatilag egy burkolt beszólás akart lenni?
Igen burkolt beszolas volt.
Amugy meg szexnel is osszekell talalni biologialiag hogy jo legyen mindket felnek. Rövid hüvelyjarathoz eleg 10-14 centis f.rok is. Akinek hosszabb, annak kell a dorongosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!