Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Éret nőkhöz szólna a kérdésem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éret nőkhöz szólna a kérdésem - én nem ilyen vagyok, mielőtt rám terelődne a gyanú - nektek mi a véleményetek az ún apa testről, a pocakos férfiakról? Sörhasról?

Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 16:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hol jobban, hogy kevésbé macis a párom. Van egy alap izomzata, tehát vállas, van bicepsze, de emellett egy kis uszógumija meg pocakja. Ez nem zavar, de ha mondjuk sose sportolt volna és nagyon tunya lett volna, mikor megismerkedünk, akkor nem jöttem volna vele össze.
2022. júl. 31. 07:14
 12/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez utóbbi pont nem apa test, vagy sörhas…
2022. júl. 31. 08:19
 13/18 anonim ***** válasza:

A férjemhez apatesttel mentem hozzá, majd lefogyott, és már nem láttam vonzónak.

Az izmos pasikban van valami, ami egy nagyon mély ösztönt tud bekapcsolni, de ez azért bőven kevés egy kapcsolathoz, nem egy ilyet kellett már lapátra tennem, amikor előre akartak lépni a fuckbuddy szerepéből...

Szóval röviden: nekem vonzó tud lenni egy aputest, de nem vagyunk egyformák.

2022. aug. 1. 06:41
 14/18 A kérdező kommentje:

Mert azok a külsőre helyezik a hangsúlyt, a legtöbbek, felszínesek.

A másik meg olyan hassal mintha terhes lenne, igénytelen, egy férfi ne nézzen már úgy ki mint egy nő….

2022. aug. 1. 06:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Attól, hogy pocakja van, egy férfi nem fog nőnek kinézni. Ellenben bekapcsol a nőkben egy olyan érzést, hogy ő már megérkezett az életében, nem foglalkozik a társadalmi nyomással, plusz kényelmes, puha ráfeküdni... Szerintem :)
2022. aug. 1. 06:52
 16/18 A kérdező kommentje:

Csak mondjuk igénytelennek.

Persze, ő már megérkezett… a volt munkahelyemen is volt egy ilyen “megérkezett” azért hívták őt gömbhalnak, titokban meg otthon sírt, mint kiderült, ha nem ehetett annyit amennyit akart.

Semmi köze ennek ahhoz hogy őt nem érdekli mit gondol róla a társadalom, egyszerűen nincs igénye arra, hogy emberi alakja legyen, vannak ilyenek. A nőknek mindig nagyobb igényük van arra, hogy nőies formàik legyenek.

2022. aug. 1. 07:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Azert az apatest es a sorhas kozott oriasi kulonbseg van.

A sorhas tenyleg visszataszito mert olyan mintha egy nagy golyo lenne elol, viszont az apatest inkabb testfelepitesi es persze inyenc adottsagokbol tevodik ossze. Nem osszekeverni!

Apatest leginkabb arrol lehet felismerni hogy a ferfinak van egy kis pocija es latszik hogy nem sportol semmit. Nagy kulonbseg.

2022. aug. 1. 10:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Viszont közelít hozzá, sörhasból se mindegyik olyan mint a fugu… az hogy kinek milyen a külseje, az egy belső habitusból ered, valakinek jó a pókhas is, leszarja, van akinek meg fontos hogy legyen egy emberes kinézete, láttam èn olyat is, akin volt zsír is meg izom, még úgy sem nézett ki rosszul, nade akinél dudorodik a póló, mert a hasa kinyomja, elég igènytelen, de most kinek mire van igénye.
2022. aug. 1. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!