Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy 75 éves német asszony fizetne nektek a szexért 5000 eurót, belemennétek?
Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 02:52
11/35 anonim válasza:
8: Nem írtam, hány éves vagyok. Ha 80, akkor totál nekem való a csaj. :)
7-es voltam.
13/35 anonim válasza:
Még,ha szeretném,akkor sem bírnám!
15/35 anonim válasza:
Igen, belemennék. Szerintem kevesebbért is. De nyilván vannak olyan dolgok amik kizárhatják a megállapodást (leginkább viselkedésre gondolok, szóval pl ha bunkó a nő)
16/35 anonim válasza:
Igen, 5000 euróért simán megéri azt a kínos 10 percet amíg kimagyarázom, h miért nem áll fel rá a cerka. 😂
17/35 anonim válasza:
16-os, szerintem jogos elvárás, hogy rendesen teljesits. Értem én hogy 75 éves és már kiveszett belőle a nőiesség (reprodukciós képessége nulla) , de az üzlet az üzlet.
Nem mellesleg 40 évest nem lehetne inkább 100€ -ért? 😁
18/35 Noren1989 válasza:
A mai villanyàrak mellett...simàn!
19/35 anonim válasza:
Én minap varrtam le a 78 éves szomszédasszonyt és nagyon jol cumizott vslamint seggbe is okszo nélkul engedte. Tehát ha ez a német csaj is ilyen akkor öt is szivesen megrakom
20/35 anonim válasza:
Tapasztalat miatt igen, ha ápolt és higiénikus. A lóvé sem rossz, bár 5000 euró kicsit kevés. Pl iszonyú ronda vagy ápolatlan nőt nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!