Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők!nektek milyen érzés volt a hüvelyi orgazmus ?
Figyelt kérdés
nekem most volt az első2022. júl. 27. 22:12
1/7 anonim válasza:
Hát olyan "te ku. rva élet, mindjárt elájulok, hát ez állati, vaaaaaaa, de rohadtul jó" érzés.
2/7 anonim válasza:
Ahogy az #1-es írja, mégis milyen érzés az orgazmus? Hát k.rvaaaaaaaaaa jó :)
3/7 anonim válasza:
Nekem ez eddig egy néger sráccal jött össze... egyetlen alkalommal... ő az a kategória, h ha csettintene térden állva futnék..
4/7 anonim válasza:
En azt sem tudtam hol vagyok… Odaig nem is fogtam fel hogy ilyen letezik, mindig csak csiklo volt.
5/7 anonim válasza:
Valami hihetetlen volt, nem hittem el hogy hogy lehet ennyivel másabb, mint csiklóval elélvezni. Én úgy élem meg, hogy picit tompább érzés, de sokkal tovább tart és az odáig vezető út is sokkal jobb. Csiklóval meg inkább hirtelen jön egy erősebb érzés de hamarabb el is múlik. 22/L
6/7 anonim válasza:
Milyen? gyenge összerándulástól elsöprő, többször felcsapoó gyönyörhullámokig terjed, mely után fél óráig csak sztondultan fekszem.
Milyen érzés? kellemestől olyan eksztatikus, hogy sikítanom kell.
Jelei: elönti az altestenet a forróság, és olyan érzésem van, mintha valami "alagútban" lennél, és ha drasztikus dolog nem történik, a párom nem változtat a mozgásán, stb. akkor érzem, hogy "jön, jön, jön" és aztán "robban", majd "hullámzik" egy darabig. Nekem ilyesmi. Ha erős, akkor nem csak az altestemben, hanem az egész testemben érzem.
7/7 anonim válasza:
Sosem tudtam hüvelyi orgazmust előhozni, akármilyen gyorsan és akármilyen hosszú ideig ujjazom, nem történik semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!