Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleélveztem a barátnőm szájába és öklendezni kezdett? Miért?
Figyelt kérdés
2022. júl. 27. 13:39
12/21 anonim válasza:
Én is öklendezek ha belém élveznek.
Nem bírom az ízet, az állagát meg a gondolatát se a dolognak.
A meglepődési faktorról nem is beszélve
13/21 anonim válasza:
Gyakorlás és gyakorlás, javulni fog a helyzet.
14/21 anonim válasza:
Én is rosszul vagyok attól a lúgos íztől amilyen a legtöbb pasi cucca, nem vagyok hajlandó lenyelni. Aztán lehet megsértődni.
15/21 anonim válasza:
#14 tegnap este mikor a szádba élveztem, nem ezt mondtad
16/21 anonim válasza:
Valószínűleg túl sok jött, túl hirtelen, illetve túl nagy lendülettel. Esetleg az, hogy közvetlenül torokra ment, és egy része lecsúszott azonnal. Az ízének viszont szerintem semmi köze ehhez.
17/21 anonim válasza:
Az én csajomnak nem gond a nyelés, de most egy hét szex nélküli időszak után, az élvezéskor, kb. fél percig folyamatosan lőttem a szájába, mondta is utána, hogy most azt hitte nem tudja lenyelni, és ki kell venni a szájából, de végül megoldotta.
18/21 anonim válasza:
Én sem szeretem az ízét, egyből öklendezni kezdek tőle. Ezért is szeretem, ha torokra megy, akkor nem kell az ízével találkozni
19/21 anonim válasza:
Akkor azért vettél rögtön torokra tegnap? Már értem
20/21 anonim válasza:
#19 Persze, azt az 5 centit nem volt nehéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!