Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ki mennyi menetet bír egy nap, és mindig beleélveztek a párotokba?
Én napi 3 és 5 közt naponta.
Igen, abba a nyílásba amelyiket megdugom épp.
Most majd jönnek a nagyképű szövegek,mindenki napokig fogja bírni meg állás nélkük😅
Sok mindentől függ, a nő fél is vevő a dologra szerintem fajdalomig mehet.
Anno volt rá példa élvezetre élveztünk , csak egy udő után farok és punci is elfárad , és itt nem a farok állasra gondolok. Hanem a fájdalomra, mikor már sokadig menet után elélvezek brutális tud lenni a fájdalom persze egyben jó is. De merev farok ön magában fájdalmas nagyon sokadik után.
És én addig sosem élveztem bele amíg sürű és sok ondom jött ,vag testére vagy tele a száját , esetleg arcon.
24/F
Változó, mennyi megy.
Nem mindíg élvezek bele. Van, hogy cicit, segget, arcot borítom be spermával.
6# osnak igaza van, de pl életkor függő is.
A 20 as éveimben napi 2-3 is megvolt, hozzá egy gyönyörű, tüzes lány is.
Most 49 évesen heti 1-2 elég.
Na de egy 25-30 éves, nekem tetsző fiatal vonzó nővel biztos megemelkedne a libidóm.
Nagyon változó. Állapot és kedv kérdése és a barátnőmtől is függ, hogy mennyire szeretné.
Volt olyan, hogy napi 1x volt szex és volt olyan is, hogy 4-5x is egymásnak estünk nap közben (ez nagyon ritka, Nagyon kívántuk egymást, ki is voltunk kellően pihenve, aznap nem volt semmi dolgunk, stb...).
Egy kapcsolat elején simán megy napi több is, utánna valamiért szép lassan csökken. Eddig csak olyan nőim voltak akik nem szerették a gumit úgy hogy igen mindig bele élveztem.
#2-es miért nem valósítod meg vágyakat? Ez nem egy nagy dolog hogy egy nap mindhárom helyre beléd élveznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!