Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 23 éves vagyok és 54 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves vagyok és 54 éves barátom van, aki mindent megad neked, ami fontos, anyagi biztonság, ruhák, nyaralás, nagyon jó az ágyban stb. Mennyire vagytok féltékenyek az életemre 1-10-ig? :)

Figyelt kérdés

2022. júl. 24. 20:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%
0
2022. júl. 24. 22:58
 22/30 anonim ***** válasza:
90%

Hogy őszintén válaszoljak, inkább te legyél féltékeny, mert amég te szexelsz az apádlehetne csavoddal, addig ő nekem mindent megad ahogy írtad.

Full őszintén engem zavarna, hogy fuggok valakitől, mert akármikor változhat a helyzet és akkor nincs több támogatás, cserébe van egy megszokott életszínvonal, amiből nehéz lenne engedni, de közben életképtelen is lennék, mert szexen kívül nem kellett volna semmit csinálni így csak egy buta goldigger lennék, aki nem fog tudni semmit az életben megoldani.

Szóval, mennyire legyek rád féltékeny? Egyébként ne gondold túl, engem egyáltalán nem zavar, hogy mit csinálsz, de hogy szerinten ezzel elcseszed az életed az biztos :))

2022. júl. 24. 23:08
 23/30 anonim ***** válasza:
84%
0.0 - normális nők szemében 0, golddigger k.rvák szemében meg csak a pénzre irigyek másra nem.
2022. júl. 24. 23:29
 24/30 anonim ***** válasza:
82%
0
2022. júl. 25. 00:10
 25/30 anonim ***** válasza:
85%
Pont leszarom az ilyen kitartott lyukakat.
2022. júl. 25. 00:44
 26/30 anonim ***** válasza:
85%
Isten ments attól hogy valaki hobbipinaként tartson el a pénzén. És még dicsekszel is vele hogy csak erre kellesz neki. Sajnálom, szar dolog az apakomplexus. :) Nem a nagy korkülönbséggel van a baj hanem hogy ez csak arról szól hogy ő megvette azt ami a lábad közt van és használja amíg neki kényelmes, és ezt nem tudom hogy nem érzed baromi megalázónak.
2022. júl. 25. 01:40
 27/30 anonim ***** válasza:
78%
-5
2022. júl. 25. 02:40
 28/30 anonim ***** válasza:
79%

Ne örvendezz annyira. A faszinak csak egy üzlet vagy: inkább rád költ, mint a prostikra. Ugyan azt megkapja olcsóbban (leszámitva a nemibetegségeket 😁).

Szóval ez egy 1-es szavazat részemről.

2022. júl. 25. 06:21
 29/30 anonim ***** válasza:
83%

Rövid távú projekt vagy sajnos max két év ki öregedsz a szemében!

Maradnak az emlékek, meg a megszokott színvonal amit majd nem tudsz lejjebb adni!

0

2022. júl. 25. 07:39
 30/30 anonim ***** válasza:
90%
Van koztetek 30év vén aszott f*szt szopsz ezekért cserébe? Hat koszi nem vagyok irigy
2022. júl. 25. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!