Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves vagyok és 54 éves barátom van, aki mindent megad neked, ami fontos, anyagi biztonság, ruhák, nyaralás, nagyon jó az ágyban stb. Mennyire vagytok féltékenyek az életemre 1-10-ig? :)
Hogy őszintén válaszoljak, inkább te legyél féltékeny, mert amég te szexelsz az apádlehetne csavoddal, addig ő nekem mindent megad ahogy írtad.
Full őszintén engem zavarna, hogy fuggok valakitől, mert akármikor változhat a helyzet és akkor nincs több támogatás, cserébe van egy megszokott életszínvonal, amiből nehéz lenne engedni, de közben életképtelen is lennék, mert szexen kívül nem kellett volna semmit csinálni így csak egy buta goldigger lennék, aki nem fog tudni semmit az életben megoldani.
Szóval, mennyire legyek rád féltékeny? Egyébként ne gondold túl, engem egyáltalán nem zavar, hogy mit csinálsz, de hogy szerinten ezzel elcseszed az életed az biztos :))
Ne örvendezz annyira. A faszinak csak egy üzlet vagy: inkább rád költ, mint a prostikra. Ugyan azt megkapja olcsóbban (leszámitva a nemibetegségeket 😁).
Szóval ez egy 1-es szavazat részemről.
Rövid távú projekt vagy sajnos max két év ki öregedsz a szemében!
Maradnak az emlékek, meg a megszokott színvonal amit majd nem tudsz lejjebb adni!
0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!