Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvettek online sex chat közben?
Valószínűleg NEM.
Ha recskázó pasikat akarnának rögzíteni felmennek bármelyik ingyenes kamerás chatoldalra és fél perc alatt 20 jelentkezőjük lesz. Oda be tudnak jelentkezni proxyról is úgy hogy sosem derül ki ők rögzítették és töltötték fel a netre a felvételt. Ha "munka" közben teszik, akkor megtalálhatóak lesznek (ugyebár a webcam oldallal szerződésen ott virít minden személyes adatuk).
Bezsarolni sem tudnak. Mert ahogy a felhasználóknak nem adják ki az előadók semmilyen elérhetőségét, adatát úgy az előadóknak sem a vevőkét. Az oldal ebből él (elég jól), nem kockáztat.
Ha nem vagy híres ember, akkor a szart se érdekli hogy mit csinálsz. Nem fogják arra elpazarolni az idejüket, hogy lenyomozzanak és elkezdjenek zsarolni. Bocs, de nem vagy olyan egyedi vagy fontos, ahogy hiszed.
Az ilyen kikerülős/kiderülős videóknál általában egy közösség egyik tagja készíti a másikról, tehát ismerik egymást és egymás barátait. A valóságban még a szomszéd boltost se olyan könnyű lenyomozni.
Nem tudom mennyi igaz amit az első ír, de az is tény, hogyha visszaelnek veled a hatóságok szart sem fognak tenni, van 1-2 lány ismerősöm akinek konkrétan a szex videója került ki és kb semmi előrehaladás nem történt az ügyben, annyi kivétellel, hogy törölték az oldalról, de a lány közeli és távoli ismerősei, jo vagy rosszakaroi megszereztek és folyamatosan teszik ki különféle oldalakra.
Egyett tudsz tenni, leszarod, ez a lány is leszarja már, nem érdekli.
Meg írtad, hogy valami brazilok voltak, max ott tudnak lejáratni, mondjuk én is tulvagyok egy ilyenen, csak nekem a farkamat tették ide ki és a face profilomat is hozzá linkelték.
De élek még, mondjuk néha amikor 1-2 lány jobban megnéz az utcán néha-néha bevillan, hogy rajtam néz valamit, vagy konkrétan a farkam van a szeme előtt, hogy olyan nagy és kemény és vastag, meg hosszú meg szép, meg minden :D
legalabb ird le milyen undi fetiseket csinaltal, az a valaszadasban is
segit. ha csak zokniba verted, az senkit se erdekel, ha felakasztottad magad es kozben logva uvoltve matyiztal, az mar meger egy musort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!