Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns férfiak, titeket mi izgat, ha mit csinálhattok egy szub kezdő nővel??? Izgat ha kínozhatjátok orgazmus kontrollal? Van olyan dom is, aki csak nyal, ujjaz, nem üti a nőt, és ennyi kielégiti??? Hogy elégül ki, férfi dugáa nélkül?
Figyelt kérdés
Mindenkit más izgat. Kíváncsiságból kérdezem. Van olyan akit izgat az, amit csinál a nővel, de nem veszi elő a farkát?2022. júl. 24. 18:23
21/23 anonim válasza:
Én ha akarok gyorsan elélvezek, soha nem elégítem ki. Gyakran csak szopás van, akár többször egyoldalúan. Ha engedem neki akkor magát kielégítheti, ritkán havi 2-3x ,egyébként nem fogom. Nem dolgom.
22/23 anonim válasza:
A dugás, verés része nem érdekel.
Engedelmesen viselkedjen.
Kérdezze meg,mit vegyen fel,hogyan kényeztessen.
Kielégíthet kézzel, szájjal.
Legjobban azt szeretem,ha a szép hosszú haját a farkamra tekeri.
Ha végzett szívesen simogatom,úgy hogy neki is jó legyen.
23/23 anonim válasza:
Én nem veszem elő a farkam, mert szexmentes fétis érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!