Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns férfiak, titeket mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns férfiak, titeket mi izgat, ha mit csinálhattok egy szub kezdő nővel??? Izgat ha kínozhatjátok orgazmus kontrollal? Van olyan dom is, aki csak nyal, ujjaz, nem üti a nőt, és ennyi kielégiti??? Hogy elégül ki, férfi dugáa nélkül?

Figyelt kérdés
Mindenkit más izgat. Kíváncsiságból kérdezem. Van olyan akit izgat az, amit csinál a nővel, de nem veszi elő a farkát?

2022. júl. 24. 18:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%
Engem a hagyományos szex nem érdekel. De attól még el akarok élvezni, de inkább a szájában.
2022. júl. 24. 19:10
 12/23 A kérdező kommentje:
10-es,ez tényleg így van.
2022. júl. 24. 19:13
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

Első, hogy megismerem a szubot. Vágyait, félelmeit, kérdéseit, tapasztalatát.

A szub és a mazo nem azonos! A szub irányítást, uralmat vár, a mazo verést és fájdalmat. Lehet valaki egyik, másik, vagy mind a kettő (vagy egyik sem ;)

Igen, lehet, hogy nincs dugás, de van minden más.

S mindezek mellett minden van olyan is, hogy elélvezek, de nem a dugása által... hanem más módon elégít ki.

S nagyon fontos, hogy utána is beszéljünk, ki mit és hogyan élt meg.

45/f/dom

2022. júl. 24. 19:33
 14/23 anonim ***** válasza:
70%
Jaja én nem dugok viszont minden más van.
2022. júl. 25. 00:19
 15/23 anonim ***** válasza:
28%
Természetesen. Izgi a megdugas nélküli testi és lelki megalazas. Vagy ha erőltetett orgazmust kap.
2022. júl. 25. 05:25
 16/23 anonim ***** válasza:
24%

Én is húzom a lányt dokszor felfelééé, orgazmusig, de én ott lebegtetem előtte, kb egy-két óráig. Már van hogy sír, mert nem tud elmenni :-). Aztán volt hogy bepisilt, mert ki volt kötözve :-). Ezek mind mind óriási élmények mindkettőnknek.

Máskor egy üveg pezsgőt ivott meg félóra alatt (ő akarta). És utána kezdett el szopni, sztetek mi történt lógó fejjel ? (Kikötözve szintén).

2022. júl. 25. 08:10
 17/23 anonim ***** válasza:
79%

Az csak egy dolog, ha beledugom a farkam valamelyik testnyílásába.

Sokkal többről szól egy ilyen együttlét.

Az érzékei érdekelnek a határait kutatom.

2022. júl. 25. 11:16
 18/23 anonim ***** válasza:
73%
De sok izgalmas pasi van itt. :D
2022. júl. 25. 11:51
 19/23 anonim ***** válasza:
24%
Engem fokeg az alarendeltseg izgat, tehat hogy en parancsolok, es o megteszi. Hasznalhatom labtartonak, nyalatom a talpamat, porazon vezetm, ami epp jol esik. Nyilvan meg is dugom ha ahhoz van kedvem. Ha meg valamit elront, valami konnyedebb bunti, fenekeles vagy hasonlo, az ilyen komolyabb szadizas nem izgat.
2022. szept. 17. 20:59
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Addig játék,amíg a szub is élvezi
2022. szept. 18. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!