Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns férfiak, titeket mi izgat, ha mit csinálhattok egy szub kezdő nővel??? Izgat ha kínozhatjátok orgazmus kontrollal? Van olyan dom is, aki csak nyal, ujjaz, nem üti a nőt, és ennyi kielégiti??? Hogy elégül ki, férfi dugáa nélkül?
Első, hogy megismerem a szubot. Vágyait, félelmeit, kérdéseit, tapasztalatát.
A szub és a mazo nem azonos! A szub irányítást, uralmat vár, a mazo verést és fájdalmat. Lehet valaki egyik, másik, vagy mind a kettő (vagy egyik sem ;)
Igen, lehet, hogy nincs dugás, de van minden más.
S mindezek mellett minden van olyan is, hogy elélvezek, de nem a dugása által... hanem más módon elégít ki.
S nagyon fontos, hogy utána is beszéljünk, ki mit és hogyan élt meg.
45/f/dom
Én is húzom a lányt dokszor felfelééé, orgazmusig, de én ott lebegtetem előtte, kb egy-két óráig. Már van hogy sír, mert nem tud elmenni :-). Aztán volt hogy bepisilt, mert ki volt kötözve :-). Ezek mind mind óriási élmények mindkettőnknek.
Máskor egy üveg pezsgőt ivott meg félóra alatt (ő akarta). És utána kezdett el szopni, sztetek mi történt lógó fejjel ? (Kikötözve szintén).
Az csak egy dolog, ha beledugom a farkam valamelyik testnyílásába.
Sokkal többről szól egy ilyen együttlét.
Az érzékei érdekelnek a határait kutatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!