Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltitkolta hogy biszexuális, és nem hagyott nekem választási lehetőséget? Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel, amit bennem okozott?
Még mindig nem érted. Másnak is hazudtak már. Nekem pl azt, hogy egyedülálló. Én is írhattam volna ki kérdést, hogy miért nem tudta elmondani, akkor eldönthettem volna, hogy akarok-e így kapcsolatot. Nem tettem.
Ez semmivel nem másabb. Úgy csinálsz, mintha valami hű, de nagy botrány történt volna. Kihasználtak. Na bumm. Lépj tvább. Nem te vagy az első. Nem az utolsó. És következő kapcsolatodbais előfordulhat. Szinte lehetetlen elkerülni. Úgyhogy neked kell megtanulni feldolgozni a csalódásaid.
Tuti az az új generációs vagy, akik már azt hiszik, hogy nekik minden jár, és mindenhez joguk van. Plusz a saját boldogságukért is más a felelős.
Jó tanácsként írom, hogy a saját önértékelésed ne egy x pasitól, vagy bárkitől függjön. Különben egész életedben csak szenvedni fogsz.
13-as, egyrészt elmúltam 35, másrészt ezek szerint ha téged egy nőnek beöltözött ff verne át, gondolom akkor azt sem vennéd zokon. Úgy állítják be egyesek, mintha egy heterónak kötelessége lenne bármikyen identutásúval lenni, mert ha nem teszi akkor homofób bifób és egyebek.
12-es: nyilván voltak csalódasaim, de olyan hogy valaki a szexuális orientációját titkolja el, és lényegében azért csal meg mert heteró vagyok, na olyan még nem volt. Ha veled történt ilyen, akkor megköszönném ha elmondanád hogyan jutottál túl ezen. Amennyiben nem, akkor fogalmad sincs arról, hogy ez a helyzet mit okoz.
." Úgy állítják be egyesek, mintha egy heterónak kötelessége lenne bármikyen identutásúval lenni"
Nem volt kedvem ötelességed. Megtudtad, szakítottál.
Fejezd abba a drámázást, mert cinkes kezd lenni!
Mások is tucatjával éltek/élnek át csalódásokat. Nagyobbakat mint te.
Csak te ezt valmi extrém különlegesnek meg hu denemtom minek tartod. És pont azért. Igen. Mert homofób vagy.
Különben nem nagyobb csalódás m1int pldául a nó ak1inek férje volt, csak elfelejtett szólni, vagy házas férfi aki a munkatársnőjével hetyegett a welnesben, miközben az asszony otthon a 2 gyerekkel vergődött.
Megtudtad szakítottál. Aha. Hogyan és mikor tudtam meg?
Még mindig idekevered a homofóbiát! Ezt az esetet miért tartod homofóbiának? Indokold meg légyszives!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!