Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy megy ez a happy finish masszázs?
Mehetsz direktbe lakásos lányhoz is, a masszazslanyok oldalon vannak fent sokan. Ott le is van írva, hogy miket vállalnak és árban sem hiszem,hogy drágább lenne mintha szalonba mennél és pult alól adnád az extra szolgáltatásokat.
2022. júl. 24. 14:26
A legtobb ferfi masszor egyszer egyszer beprobalkozik a noi klienseknek pasiknal ez a noi masszoroktol nem hallottam. Nem jarok csak egy ket masszor ismeros mondta h tesztelgetik melyik no kaphato ra
2022. júl. 24. 14:27
Akkor először is tegyük tisztába:
- Egy képzett massszőr nem ad happy finisht. Ők tanulják a szakmájukat és nem azért, hogy kurvák legyenek. A szalonok pedig főleg nem engedik, mivel ez prostitúciónak számít. Emiatt szalonokba ne menj. KULTÚRÁLT Ázsiai, thai masszőrszalonokban pedig főleg csúnyán fognak rád nézni, ha felteszed a kérdést. A legtöbb szalonban a házirendbe benne van, hogy ha utalsz rá, felteszed a kérdést vagy ha olyan magatartást folytatsz, akkor a masszázs befejeződik azonnal. Te pedig kifizetheted az árat, de nem kapsz semmit.
- Lepukkant helyek 90%-ában vagy benne van az árban vagy pár ezer forintért megoldjàk.
- Prostik is vállalnak ilyet.
A legkorrektebb, ha felhívod a kiszemelt helyeket és telefonon érdeklősz. Elmondod, hogy nem szeretnéd a masszőrt kellemetlen helyzetbe hozni, de téged ez érdekelne. Emiatt célirányosan így keresel. Telefonban is elmondja az olyan, ha vállal happy finisht.
2022. júl. 24. 14:38
Thai masszázsszalonba menj, és ott kérj olajos thai masszázst. Vetkőzz meztelenre hozzá, és a csajszi elkezd majd olyan helyen is masszírozni, ami már elég erogén zóna. Ha pozitívan reagálod le, akkor rögtön fel is ajánlja majd a happy finnish-t. Ez mindig extra, amit a masszázs után a lánynak fizetsz (mint ha borravaló lenne), és általában 5 vagy 10 ezret szoktak érte kérni pluszban.
2022. júl. 24. 14:52
Nekem is olajos thai közben ajánlotta fel a csaj, de valami olyan csúnya volt, hogy nem akartam.. aztán elkezdett erősködni, hogy "mi van, nem működik a cerka?" Próbált belerángatni, hogy "bizonyítsak". Addig nem is gondoltam rá egyébként, hogy masszázsnál happy finish legyen, de azóta nagyon mozgatja a fantáziámat, de csak valami igényesebb masszőrnél engedném. És leginkább úgy, hogy nem direkt rosszlányos masszázs, hanem ilyen "jaj, az alkalom szülte" helyzet, amiről fantáziálok..
2022. júl. 24. 15:10
6/14 A kérdező kommentje:
3.-ik kommentelő! Szerintem a Te kommentjeidet láttam pár kérdésnél, és nekem az jön le hogy téged zavar vagy esetleg sért is, ha egy férfi ilyet szeretne. Mint az 5.-ik hsz írója is megfogalmazta, "mintha az alkalom szülné..." ez számomra is egyfajta kaland meg fantáziálás. Főleg engem nagyon érdekelne egy ázsiai vagy thai nővel való együttlét, így kezdett érdekelni ez a téma. Ez az olajos masszázs alapból teljes meztelenséget kíván? Illetve ti melyik szalonban jártatok? Mivel nem feltétlen aktusról vna szó, hanem csak sima kiverésről,engem nem zavar ha nem a legszebb 😂 max ne legyen kérges tenyere! 😂 illetve van ahol a rendes aktust is felajánlja, vagy csak a "kezezés" az evidensen max amit csinálnak? Ez hogy házhoz menjek nem anyira fantázia birizgáló. Az olyan mintha simán prostihoz mennék. Viszont ez hogy egy szalonban... dehát kinek mi...😁
5-ös vagyok. Nekem az volt, hogy masszírozott rendesen a nő (én alsógatyát magamon hagytam), és éreztem, hogy néha mintha el-eltévedne a keze. Aztán egyszercsak felemelte az ujját a szája elé, hogy "pszt", mondom mi az? Aztán elkezdte a "verő-mozdulatokat" mutatni, hogy szeretném-e. Végül csak úgy tudtam leállítani, hogy azt mondtam, nincs pénzem, mert csak kártyával fizetek mindenhol. Hidd el, attól a nőtől nem fogadtad volna el te sem. Izgató volt, hogy felajánlotta valaki, de borzasztó csúnya volt szegény, ilyen igazi mogorva-ronda-50-körüli nő. Semmi vonzó benne.
2022. júl. 24. 17:51
4-es vagyok, szerintem barmelyik thai masszazsszalonba bemesz, ott felajanljak majd a happy finish-t. Csak nehany apro jel kell hozza, hogy peldaul olajost kersz, nem simat, es letolod a gatyat is a masszazshoz. En is szegyenloskodtem eloszor, de amugy sokkal jobb a masszazs is, ha nem is akarsz happy finish-t, de a gatyat azert letolod. En igazabol azt is birom ebben, ha csak ott a lightosabb erogenzonaimat is atmaszirozzak. ;) Egy thai lany amugy egyszer leszedte rolam a gatyat masszazs kozben, mert szerintem nekik is jobb, ha nem kell ott vigyazni a gatyadra, hogy ne legyen olajos. :D
2022. júl. 24. 19:13
8
Hol csinálták ezt, magyarországon?
2022. júl. 24. 19:33
9-es: Budapesten. Ha barhova bemesz, ugyanez a forgatokonyv, ha adsz ra jelet, hogy vevo lennel ra, fel fogjak ajanlani.
2022. júl. 24. 19:47
Kapcsolódó kérdések: