Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Thai masszázs során mennyire gyakori a happy finish?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 18:54
1/13 anonim válasza:
Nem voltam még thai masszázson de valaki adhatna már egy happy finisht
2/13 anonim válasza:
Normál esetben nincs olyan szolgáltatás.
3/13 anonim válasza:
Rendes masszázs szalonban nem az. Döntsd el mit szeretnél. Ha csak egy jó masszázst kapni akkor menj rendes szalonba. Ha meg a happy ending érdekel, akkor olyan helyet keress, van bőven szolgáltató.
4/13 anonim válasza:
Nem tudom a "happy finish" és a "jó masszázs" miért zárják ki egymást kölcsönösen.
5/13 anonim válasza:
én azt hallottam előfordul, volt munkatársam mondta, hogy kérdezik akarja e. És ő nyilván nem, mert otthon a család.
6/13 anonim válasza:
Rendes masszázs szalonban nem igazán van. Úgyhogy helytálló a #3-as válasza.
#4 nem zárják ki egymást, de... kevés az olyan prosti amelyik valóban tud is masszírozni.
7/13 anonim válasza:
Normális szalonban ilyen nincs.
8/13 anonim válasza:
Vip thai masszázs 4 városban van az országban abból 2 helyen jártam és nem tudtam, hogy lesz happy finish, de kérdezték és kértem :)
9/13 anonim válasza:
8-as, felárat kértek érte utólag ?
Magyar lányok voltak, vagy ázsiaiak?
10/13 anonim válasza:
Itt csak ázsiaiak vannak. Időpontfoglalás van, de mehetsz nélküle is, ha nincs vendég éppen, ha akkor érsz oda mikor vannak akkor várni kell. Magyarul kevésbé tudnak. Kiválasztod olajos test masszázst ennek van egy ára, és masszázs közben kérdezi akarok e penisz masszázst, és ott mondja, hogy ez mennyibe kerül, lehet alkudni, de van akinél nem.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!