Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostizás és az erotikus masszázs közt az általában a különbség, hogy utóbbinál nincs aktus?
Figyelt kérdés
Mennyiben más erotikus masszőrhöz menni, mint prostihoz, hiszen tulajdonképpen mindkettőt hasonló céllal keresik fel az emberek? Az erotikus masszázst hirdető nőknél is általában van orál, kézi levezetés meg bizonyára lehet az ő testüket is simogatni konkrét behatolás nélkül. Akin járt mindkettőnél, hogyan néz ki jellemzően egy ottlét, milyen hangulatban telik el? Sokkal kevésbé van teljesítmény miatti szorongás, ha nem kefélni megy az ember?2022. ápr. 20. 13:09
1/7 anonim válasza:
Maga az aktus nincs masszáslánynál.Tőlem megkérdezte ,hogy van-e valamilyen egyéb kívánságom,én annyit kértem,hogy legyen meztelenül ő is.Azt mondta ,hogy rendben van az nem gond.Maga a masszás is nagyon jó,nekem eü problémáim miatt.Ő orális levezetést vállalt,de közeben masszás alatt is foglalkozott a hímvesszőmmel.
2/7 anonim válasza:
Pár masszázslánynál voltam,én mindig azért mentem eddig hogy kinyaljam őket😋
3/7 anonim válasza:
Nem voltam egy ilyen lánynál sem, de ha mennék csakis maszázsra, kölcsönös franciára.
De lehet utóbbi is kimaradna.
Lehet hülyén hangzik, de én olyan felfogással élek, hogy csak azzal fekszem össze akit szeretek.
Másféléve nem voltam nővel, de inkább így vagyok mint úgy, hogy egy vadidegen lányal 1-2 órára.
38F
4/7 anonim válasza:
Nagyjából jól látod a szitut, viszont ugyanannyit fizetsz érte 😂 Aki profi az tényleg jól tud masszírozni is.
5/7 anonim válasza:
Attól függ, masszázsra is kihez mész. Én voltam igencsak drága erotikus masszázson, csak kézzel verte ki a farkam. És persze teljesen meztelenül, ott fogdostam, ahol akartam. Persze a puncija száraz volt, mint a sivatag, a prosti legalább erre készül. Nekem akkor pont jó volt, a farkamnak egy kis kényeztetés kézzel, meg közben fogdoshattam a testét, nem is kellett nekem több.
6/7 anonim válasza:
nekem egy fokkal etikusabb dolog a masszázs a k...a irányába. ha párkaöcsolatban élsz, akkor pláne (bár legjobb lenne, ha nem k...áznál egyáltalán).
7/7 Dzsoki válasza:
Igen,a kérdésedben,benne van a válasz. Kicsit bővebben: erotikus masszázsnál olyan is van,hogy csak kézi levezetés van. Bár,lehet,hogy gumival bekapja a farkadat,de te,nem nyalhatsz. A franciás levezetésnél,általában van kölcsönös francia. Vagyis,ez esetben igen,minden van,ami a prostinál,kivéve,hogy nincs aktus. Nem csak azért,mert kötelező a masszázshoz kiírni hanem,mert tényleg nincs aktus. A prostinál fordítva,szinte csak aktus van. A prosti,nem vagy legalábbis nem szereti kiverni. Mondván,azt minden férfi meg tudja csinálni önmagának. Az is igaz,hogy kevésbé stresszes a masszázs,ha nem bízol magadban. Tehát vagy megy vagy nem. Masszázsnál is lehet,hogy nem megy,de azért az életszerűtlen. Meg az is igaz, gumi sokat tud rontani a férfiember tudásán prosti esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!