Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves nők, az igazság az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves nők, az igazság az, hogy az ideális nő Kim Kardashiantól kezdődik. Rosszul érzed most magad ennek hallatán?

Figyelt kérdés

2022. júl. 24. 09:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon rosszul érezhetik magukat, valaki benyögi, akit nem is ismernek, hogy szerinte Kim Kardashiantól kezdődik a nő, kb.annyit foglalkoznak ezzel a kérdéssel, hogy elolvassák, valaki válaszol rá, aztán mennek a dolgukra.
2022. júl. 24. 10:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kinek ideális?
2022. júl. 24. 11:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gondolom az ideális férfi pedig Chris és Liam Hemsworth-tól kezdődik. 🤔
2022. júl. 24. 11:16
 14/18 anonim ***** válasza:
97%

Én pasiként írom, hogy előbb veretném ki egy meleggel mint, hogy bármi közöm is legyen ahhoz a két lábon járó műanyag palackhoz akit Te nőnek mersz nevezni.

Ez sertő a világ összes többi normális nőjére nézve akik pontosan tudják milyen jól néznek ki anélkül, hogy csilliárdokat fizetnének orvosoknak, hogy azok szétdarabolják majd újra összerakják őket mint valami puzzle-t egy szebb külső reményében..

2022. júl. 24. 12:03
 15/18 anonim ***** válasza:
96%

Hát nálam aztán nem ott kezdődik az igazi nő., ezt férfiként mondom.

Kardashian egy felfújt plasztikszörnyeteg, undorító nő.

2022. júl. 24. 12:35
 16/18 anonim ***** válasza:
97%

#14 köszönöm jól esik, még így ismeretlenül is. Én 14é koromban tudtam, hogy sose fogok kés aláfeküdni és átszabatni bármimet. Igaz szerencsés alkatom van, jó gének, sportoltam is, odafigyelek magamra.

44/N

2022. júl. 24. 12:47
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szar alakja van.
2022. júl. 24. 13:40
 18/18 anonim ***** válasza:
78%
Férfiként mondom, hogy Kim Kardashian ritka ronda, leginkább egy transzra hasonlít, az alakja pedig borzalmas. Sokkal jobb nők vannak az utcán is, de még a médiában is.
2022. júl. 24. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!