Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nők, az igazság az, hogy az ideális nő Kim Kardashiantól kezdődik. Rosszul érzed most magad ennek hallatán?
Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 09:11
1/18 anonim válasza:
Menj és hokizzál rá, úgysem lesz más örömöd
2/18 anonim válasza:
AZ egy Ripacs
Marilyn Monroe-tól kezdődik a Nő...
3/18 anonim válasza:
Kösz,jól vagyok,nem hat meg az a felfújt műnő.
4/18 anonim válasza:
Most megyek, és telesírom a párnámat.
5/18 anonim válasza:
Akkor hokizz rá. Az ilyennek úgyse lesz semmi dolga az igazi nőkkel,
6/18 anonim válasza:
S az ideális pasi Jason Momoától vagy Dwayne Johnsontól?
Én remekül élek ezzel a tudattal, mert a vágyaimhoz megtaláltam a megfelelő partnereket, pddig messze vagyok a Kardashian kisasszonytól.
7/18 A kérdező kommentje:
Mennyi irigy. :)
2022. júl. 24. 09:53
8/18 anonim válasza:
Nem tesz boldoggá, de túl tudok lépni rajta.
9/18 anonim válasza:
E hír hallatán nem fogok pszichiátriára jutni,megnyugodhatsz.
Te az átlag férfi kategóriat sem tudod megutni, van egy olyan sejtesem.
10/18 anonim válasza:
Nem, mert tisztában vagyok magammal, az meg, hogy szerinted ő az "igazi", a te dolgod, nekem ezzel semmi dolgom!
Sose érdekelt mások mit gondol/hat/nak, bár a visszajelzésekből jól esik, amikor megnéznek, akik ismernek és szeretnek tőlük is.
Ha vigasztal rám is voltak irigyek, féltékenyek. De ezzel sincs teendőm.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!