Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok volt olyan hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt olyan hogy egy kezdő fiúval jobb volt a szex mint egy tapasztalattal?

Figyelt kérdés
Ha egy csaj már sok fiúval szexelt akkor már kevésbé lesz neki különleges, jó érzés a szex?
2022. júl. 22. 07:58
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem lehet a kettőt összehasonlítani, de számomra a kezdő mindig többlet izgalmat jelent, amint látom, hogy milyen számára az első valódi kielégülés
2022. júl. 22. 07:59
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem
2022. júl. 22. 07:59
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Kezdővel csak úgy voltam,hogy még én is szűz voltam.Együtt bénáztunk,de láttam rajta azt,hogy nagyon megakar felelni nekem.Jól csinálta a dolgát egyébként.A férfiakban ösztönösen benne van az,hogy mit kell tenniük egy nővel,szóval a kezdő is lehet nagyon jó sztem.
2022. júl. 22. 08:12
 4/6 anonim ***** válasza:
37%

Nem volt. Nem is tudom elképzelni.

Összesen kétszer voltam szűz sráccal, soha többet.

Én (is) szeretem élvezni a szexet, nem tanítónénit játszani, arra figyelni, hogy mit csináljon, hogy csinálja, ne süljön el azonnal stb.

Összehasonlíthatatlanul jobb olyannal, aki tudja a dolgát és csak az egymás és a saját gyönyöreinkre kell koncentrálni.

2022. júl. 22. 08:49
 5/6 anonim ***** válasza:
70%

Az érzéseken, érzelmeken múlik ÉS a pasi személyiségén, mennyire figyel oda. Egy kezdő is lehet jó - ha összekötnek vele az érzések - és egy tapasztaltabb is rossz ha csak le akarja tudni gyorsan az újabb strigulát. NEM ettől függ.

Ja és a legrosszabb kategória: amelyik előtte túlfényezi magát, hogy mekkora ász. Na azok a legesleggyengébbek az ágyban!

2022. júl. 22. 11:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Érdekes én fordítva tapasztalom. Mindig hozzám jönnek mikor a fiúkáik nem tudják rendesen megdugni őket….. És utánam már rájönnek milyen az igazi szex 😎

Tudom nagyképű vagyok de van mire és tudok bizonyítani amikor kell 🤘

2022. júl. 22. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!