Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell lovagolni? Sehogy sem megy
Szia!
Nekem úgy ment jobban, ha ő is ült meg én is, a vàllán támaszkodtam és segített a kezével ritmust tartani. Aztán ugyanez a mozdulat fekve. Lehet olyat, hogy tövig beleülsz és kicsit körkörösen mozgatod a csípőd, hogytudj pihenni, majd megint fel-le. Picit ha előrehajolsz és megcsókolod közben kevesebb mozgás, tudsz pihenni. Aztán egyenesebb háttal fel-le egy picit intenzívebben. ^^ Remélem segített.
Kell, hogy te is mozogj, nem csak le-fel, előre-hátra, hanem tekergesd is a csípődet, néha csak a makkot engedd be, aztán hirtelen tövig ülj. Ilyenkor picit meg is tudsz pihenni. Aztán fellguggolhatsz, a férfi alulról támassza meg a popsikat és így csattoghatsz rajta! Aztán meg leállíthatna a partnered, a popsik alá markolhatna és elkezdhezne dugni keményen. Ekkor is tudsz pihenni. Ezt mondhatod neki.
Én személy szerint imádom, ha rám borítom a nőt, egyik kezemmel összefogom a háta mögött a csuklóit, másik kezemmel paskolom a popsit, vagy ujjazom azt, közben persze dugom heves csókok közepette. Talán ebből tudsz meríteni picit.
Kommunikálj a csávóddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!