Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem, feltettek egy meleg társkeresőre?
Figyelt kérdés
Azt hiszem sejtem ki volt ugyanis pár hete volt egy csaj akinek adtam ki képeket, azonban pár napja melegek jelölgetnek és írják hogy láttak a társkeresőn. 6 jelölésem jött így. Most mit kéne csinálni? Hogy érjem el, hogy ne terjedjen ez rólam?2022. júl. 21. 17:21
1/10 A kérdező kommentje:
Hát jelentsd a társkereső portalnak.
2022. júl. 21. 17:25
2/10 A kérdező kommentje:
Ezt írta valaki. Gondoltam jelzem hogy nem vagyok bolond. Már megtettem de egy angol app és rohadtul semmi enm történt még.
2022. júl. 21. 17:26
3/10 anonim válasza:
Nem kéne meztelen képeket küldözgetni minden nőnek. Amúgy komolyan: az oldalon jelentheted. Viszont hogy találnak meg téged más oldaladon? Ezt az egyet nem értem. Nem egész névvel, facebook oldallal, telefonszámmal vagy egy ilyen oldalra felrakva.
4/10 anonim válasza:
Hát sajna egyszer mindenki beszívja. Nekem is volt hogy kiadtam képeket és kiderült hogy kamu. Remélem sose jönnek szembe azok a képek. Téged vki nagyon szeret ha ennyi munkát tett a szivatásodba. Gondold át ki az ellenséged.
5/10 anonim válasza:
Király, hogy a privát üzenetem ide kiírod. Bocsi hogy segíteni akartam te meg bunkózol... Megérte segítséget adni.
6/10 anonim válasza:
Na de legalább tudod hogy melegeknek bejössz :D
8/10 anonim válasza:
#6 Ha nem jön be neki az élet, legalább lesz lehetőség váltani. Melegként lehet prosti. Biztos bejön nekik.
Amúgy miért van egy érzésem, hogy kéretlen képeket küldözgetett és brutál rámenős? Az olyanokat szokták megszivatni.
9/10 anonim válasza:
Tudjuk, hogy másik accról akartad írni, de a mentéssel sem jobb XD
10/10 anonim válasza:
Saját magadnak válaszolsz? 🤣😂😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!