Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem talált egy gumióvszert a fiam szobájában és emiatt haragszik a fiúnkra, mit mondjak még neki?
Van egy 16 éves fiúnk és a barátnöjével sokszor vannak nállunk, a feleségem miután megtalálta a gumit nem áll le a témáról és fent van akadva, hogy 16 évesen szexeltek.
Én már beszéltem erröl a fiúnkkal még ezelött és tud mindent föleg, hogy vigyázni kell. Nem kicsik már de hiába mondom a feleségemnek...
19
Attól, hogy van gumi még használata nem garantált...sokaknak van esze és még is vett fel devizás hitelt...ez kb hasonló.
Teljesen normális szexelni ebben a korban, csak ne az èn fiam/lányom csinálja.
A teherbeesèssel van gondom, nem mással.
Szerintem ülj le vele és megyarázd el neki, hogy 14 éves kor felett nem tilthatja meg egy szülő sem a gyerekének a szexet. Egyedül annyit tehet, hogy felvilágosítja, biztosítja neki a védekezési lehetőséget és reménykedik, hogy a gyereket normálisan nevelte. Én a helyedben pedig megdicsérném a fiadat, mivel védekezik és állandó barátnője van. Mennyivel lenne jobb, ha gumi nélkül minden hétvégén mást dugna a bulikban?
Női megjegyzés hozzá:Szerintem a feleségednél főleg az lehet, hogy nem tudta feldolgozni, hogy a gyereke felnőtt. Ezt te láthatod igazán. Ezeket a kérdéseket megválaszolva rájöhetsz, hogy ez-e a baj: Mennyire van hobbija, magánélete, barátnői? Mennyire él csak a családjának? Mennyire kezeli kisgyerekként a fiadat?. Sajnos sok nő ebbe beleragad és ebből lesz anya, aki a 30-40 éves fia nyakán lóg is kikészíti a menyét. Ha ezt látod majd, akkor viszont segíts neki, hogy sikerüljön a fiatokat elengedni. Ha kell, akkor szakembert is bevonhattok.
Viszont amúgy nagy dicséret nektek, hogy ilyen felelősségteljes gyereket neveltetek. Most már csak a gyereknevelés utolsó fázisa, az önállósodás és elengedés kell és akkor tényleg nagyon jó munkát csináltatok.
22-23
Csókoljátok meg egymást, de gumit használjatok-megfelelően, mert "félétek" szaporodása kártékony a társadalomra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!