Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem talált egy gumióvszert a fiam szobájában és emiatt haragszik a fiúnkra, mit mondjak még neki?
Van egy 16 éves fiúnk és a barátnöjével sokszor vannak nállunk, a feleségem miután megtalálta a gumit nem áll le a témáról és fent van akadva, hogy 16 évesen szexeltek.
Én már beszéltem erröl a fiúnkkal még ezelött és tud mindent föleg, hogy vigyázni kell. Nem kicsik már de hiába mondom a feleségemnek...
Nem értem a feleségedet, több okból sem.
Egyrészt, talált 1 gumit. Na és? Mi a bizonyíték, hogy szex is volt?
A másik, ha valóban van szex, legalább okosan csinálják.
Inkább örülhetne hogy védekezik.
Ő nem volt fiatal? Nem értem az ilyeneket.
Oda jut a gyerekem biztos nem fogom burokban tartani hogy nagy szégyenérzettel, bújkálva kelljen neki vágnia a dolgoknak
Legye büszke a fiadra! Legalább nem
Lesz életképtelen felnőtt! Akik 20 éves kor alatt (leginkább 15-18
Között) szexelnek és nem prostival hanem egy kis barátnővel…. Azokban kialakul a nőkkel való ismeret. Így később is tud majd csajozni.
16 éves, nem 12, lassan 18.
Ha tiltja, akkor titokban fogja csinálni, ami még rosszabb.
Használ gumit, állandó barátnőjével csinálja, kölcsönös beleegyezéssel, nem részegen, bedrogozva.
Mi a gond?
Eddig mit mondtál?
Teljesen normális, hogy szexel, és szerencsére védekezik is. Lehet, hogy meg kell emésztenie, hogy a pici fia felnőtt, de vegyen egy nagy levegőt és tuszkolja le, bármilyen keserű is az érzés. Remélem nem a gyereknek hisztizik, mert akkor megmondanám neki, hogy helyette is szégyellem magam, és sürgősen kérjen bocsánatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!