Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 25 évesen nagyon késő ha még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évesen nagyon késő ha még szűz egy fiú?

Figyelt kérdés

Nyilván szeretnék barátnőt de nem jött eddig össze.

Kicsit megviseli már a lelkem, nagyon vágynék a kölcsönös szeretetre meg persze a testi dolgokra.

Van olyan lány aki emiatt nem tudna megkedveli egy fiút mert még szűz ilyen idősen?

2022. júl. 21. 06:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Nem vész, de 30 alatt sikerüljön.

A nők majd azt hiszik valami gondod lejet, hogy nem jött össze.

A farok problémáktól egészen a kommunikációs képességeid gyengeségéig minden átfut a rendes nő fejében. Hogyhogy nem tudott kapcsolatot létesíteni, nyomi lenne?

Nem kell 100 nőt hágni, csak normál ember képes kapcsolatot teremteni, nyitottan járva a világot nincs az az isten ne tetszene meg valaki neki s lakulna ki szerelem.

Pl számomra alap a jó kommunikáció, pedig magas %-ban vagyok introvertált.

Instant offoltam a 28 és 32 éves szűzet a randin.

Van egy másik hátulütője a szűz pasinak:

Belekóstol a szexbe és hajtja a kíváncsiság.

Egyik exem szűz volt, szép volt, jó volt minden 5.5évig,ám annyira felépítettem a gyerek önbizalmát, világát, elkényeztettem (szexben is), hogy a helyére emelt önbizalma és kíváncsisága megcsalásig fajult...+amikor rájöttem nekem esett, folytogatott.

Dobtam, soha többet szűz nem kellene.

Fuckboy próbált lenni, voltak kalandjai, aztán xév elteltével rám írt milyen magányos és hogy senkivel nem bolt olyan jó, mint velem +nem tud érzelmileg kötődni senkihez.

Szar ügy és késő bánat...és nagyon kétségbe esett magánya lehet, hogy ilyen szakítás után volt képe x év után felkeresni.

Persze ez csak az én nézetem.

Valakiknek bejön elsőre a pártalálás szűzesség elvesztéssel.

Én is örültem volna, ha elsőre megtalálom azt, akivel életemet leélem.

30N

2022. júl. 21. 10:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Ui. : az ember, személyiség és szerelem összetettebb.

A szűzesség egy tényező a sok közül!

2022. júl. 21. 10:49
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdező van időgéped a szekrényedben? Nincs? Akkor sose visszafelé csakis előre :)

Amúgy a nők lesz.rják szűz vagy-e vagy sem, emberileg kell megkedveljenek, nem a szűzességednek / striguláknak szól a szerelem, a vonzódás, szimpátia hanem az embernek!

2022. júl. 21. 11:17
 14/15 anonim ***** válasza:
25 évesen nem késő! Menj és keress egy nagyhangú női társaságot egy klubban. És simán flörtölj velük.
2022. júl. 21. 12:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is 24 évesen dugtam először egy idősebb tapasztalt lànnyal és nem bàntam meg sőt szex téren többet adott mint amit lehet szerezni holmi kalandokból mondjuk esetleg koràbban tizenésevesen , ahogy az előző ìrta nincs időgépünk ìgy alakult nem vàltoztatnék ezen :)
2022. júl. 21. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!