Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen nagyon késő ha még szűz egy fiú?
Nyilván szeretnék barátnőt de nem jött eddig össze.
Kicsit megviseli már a lelkem, nagyon vágynék a kölcsönös szeretetre meg persze a testi dolgokra.
Van olyan lány aki emiatt nem tudna megkedveli egy fiút mert még szűz ilyen idősen?
Nagyon késő. Véged van. 24 évesen még én hívnálak randira. De így 25 évesen teljesen kizárt, nem is értem mit akarsz még...
21L
Srácként mondom azt hogy nem késő és nem ciki, belénk van égetve hogy gimi/egyetemi évek alatt muszáj elveszteni a szüzességet de ez nem egy verseny. 23 évesen én egy 24 éves lánnyal vesztettem el aki szintén szűz volt és nagyon izgatta az hogy szűz vagyok és engem is hogy ő az.
Ne stresszelj rá minden jön majd az idejében, főleg ha nem futó kaland alkalmával akarod elveszteni hanem egy kapcsolatban (én is hasonlóan voltam)
25f
"Normális, épeszű férfi a házastársának megőrzi a szüzességét"
És elválik az első évben, mert ki akarja élni magát, vagy nem találta meg az igazit. Brilliáns ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!