Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan, hogy egy szub...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy szub férfinek a szolgaság lesz az élete, hivatása, "munkája"?

Figyelt kérdés

Bővebben arra gondolok, hogy vannak-e olyan férfiak akik egy életre elkötelezik magukat egy domináns nő mellé mint állandó szolga? Ott is él (szub szolgához illő körülmények között) és lényegében az tölti ki az életet hogy lesi és teljesíti az úrnője kívánságait, ha szükséges elkíséri őt ide-oda, de alapvetően csak ebből all az élete. Amiért mondjuk ellátáson (pl. étkezés) kívül nem kap semmit, még akár kényeztetést sem, inkább csak büntetéseket. Ilyen van a valóságban? Vagy vannak ilyen nők akik tartanak így szolgált? (Vagy terveznek tartani.)

Akinek van ezen életformáról tapasztalata kérem írja meg,illetve hogy mely szerep az övé a felállásban.

2022. júl. 19. 17:33
A kérdező szavazást indított:
Én így élek, férfi vagyok
Van ilyen szolgám, nő vagyok
Szeretnék így élni, férfi vagyok
Szeretném ha lenne ilyen szolgám, nő vagyok
Nem szeretnék így élni, férfi vagyok
Nem szeretnék így élni, nő vagyok
Megírom kommentbe
16 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez szép és jó lenne, de a valóságban dolgozni is kell, és nincs olyan domina, aki saját elhatározásból eltartana egy férfit pluszban. Illetve derülnek ki rabszolgatartós ügyek néha a putrikból, de azoknak köze nincs a szexualitáshoz.
2022. júl. 19. 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:
51%

Szeretnék így élni, de közbe azért nem árt ha nem egésznap a sarokban kell gubbasztanom. Ha megvan a saját kis szombám ahol azért szabadidőmben ellehetek akkor oké. Szóval netezni tudjak meg alapvető szükségeimet elvégezni. ^^

Azon kívűl persze bármi kéne ott vagyok.

23/F

2022. júl. 19. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
20%

Tehát az a lényeg, hogy enni kapj, és ne kelljen dolgozni.

A nő, aki ilyet enged, az nem domina, hanem sub.

2022. júl. 19. 17:59
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Biztos létezik. Más kérdés, hogy mennyi. :D Szerintem extrém ritka, Amcsiban biztos volt már 1-2x példa hasonlóra.
2022. júl. 19. 18:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nő milliárdos és nem kell dolgozni, elég csak szolgálni és ad enni, vagy pénzt, amiből lehet bevásárolni, akkor igen. Amúgy kizárt, mert napi 8-10 óra munkával nem tudom egész álló nap szolgálni. Pihenni is kell.
2022. júl. 19. 18:16
 6/12 anonim ***** válasza:
78%
Nekem ez volt az álmom, de már letettem róla, ugyanis ilyen nő nem létezik.
2022. júl. 19. 18:30
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ez csak akkor kivitelezhető, ha a domina és a szubja között párkapcsolat van, vagy a szub kellően honorálja a domina lekötött figyelmét és energiáit.

És szerinted azt hogy, amikor útban vagy, amikor nagyon nem kéne ott legyél? Persze, majd ha azt hiszed, az olyan egyszerű, hogy olyankor elhajt a lakásból amikor épp zavar a jelenléted, ez eléggé tévút, ez hosszú távon nem működik. Majd mindig hozzád igazítja a napját, folyamatosan figyel rád, és azt hiszed, nem leszel kolocnak a nyakán, mert azt hiszed csak berak egy külön szobába ha rádun, mint a porszívót a tárolóba? Akkor neki kell arra ügyelnie, hogy legyen lehetőséged és alkalmad az alap szükségleteidre, mindig észben kell majd tartsa hogy felel érted. Persze biztos nagyon jó, amikor azonnal kell valamit a szolgával csináltatni, de azért amit egy szolga tud nyújtani, ahhoz egy nem bentlakó szolga is tökéletesen megfelel. Kell egy lábmasszázs? Le kell nyírni a füvet? Ok, akkor lehet ugrasztani az erre való szolgát a saját otthonából. El kell mosogatni? Vagy csak kell egy szolga akit el lehet verni? Semmi baj, szintén lehet erre is ugrasztani. Ezért kár odaköltöztetni valakit. Több a baj vele, mint a kellemes része.

Ha ilyen vágyaid vannak, legyen elég pénzed, hogy megfizesd a dominánsod hosszútávú es teljes figyelmét, vagy legyen egy olyan párod, aki erre vevő. Ja, és home office mindkettőtöknek.

2022. júl. 19. 19:07
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
Reinkarnálódj nagytestű tanyasi kutyaként inkább
2022. júl. 19. 19:17
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
A 4 fal között Mo.-n bármi megtörténhet. Ha modernkori rabszolgaság létezik Mo.-n a XXI. sz.-ban egy "messzi van a bekötőúttól" való településen, akkor ez is létezhet.
2022. júl. 19. 20:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, annyi különbséggel, hogy a szolga dolgozzon és tartson el engem. Amellett, hogy elvégzi a házimunkát, kiszolgál stb.
2022. júl. 19. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!