Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgulok fel ilyen lehetetlen dolgokra?
Olvastam egy történetecskét, amiben egy nőt szolgasorsra kényszerített egy másik nő.
Cselédlakásban kellett élnie, teljesen elszigetelve a külvilágtól, nyakörvet hordatott vele a ház úrnője, egész álló nap anál plugot kellett viselnie, anyaszült meztelenül vagy szolgaruhában kellett lennie, szolgálnia kellett a szadista úrnő fogadásain, tűrnie kellett hogy a vendégek megfogdossák és volt egy másik szolganő is, akivel közösen éltek a cselédlakásban, de sosem beszélhettek, mert azért az úrnő nagyon megbüntette őket.
Ja, igen! És verték is őket, pálcával, korbáccsal.
Nem próbálnék ki ilyet a valóságban, mégis teljesen felizgultam mikor olvastam, mit jelenthet ez?
Azt, hogy összességében Te is sub vagy. Fiatal még, és vonz ez a világ.
Ez nyilván szélsőség, de jót is jelent: kezded felfedezni önmagad.
F, dom
Igen, valószínűleg te sub beállítottságú lány vagy, csak még magafról sem tudod.
Ha vonz, és érdekelnek az ilyen alázásos helyzetek, akkor valószínűleg az vagy, de semmiképp ne keseredj el, mert ez nem számít bajnak. Sőt. Sok férfi örül ha sub beállítottságú a partnere. Nincs ezzel gond, ez csak a hálószobában fog kijönni, látni és tudni nem fogja ezt rólad senki, csak az éppen aktuális párod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!