Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő szerint így néz ki az ideális férfi?
Lányok nektek hogy néz ki külsőre az ideális férfi? Létezik hogy a legtöbb nőnek a tipikus férfias, kopasz, szakállas, szőrös, testes férfi jön be? Mint az ilyen:
Kedves 20-as! Csak jelezném, hogy semmivel sem ápoltabbak, a "favágós" úriemberek, csupán nincsen rajtuk súlytöbblet. Ettől miért lenne ápolatlan az eredeti kérdésben szereplő férfi? Egyrészt, nem mindenkinek a nyeszlett alakok jönnek be. Másrészt, arról nem ő tehet, hogy mennyire szőrös. Mit kellene csinálni, hogy Ken-babásra gyantáztatja magát?
Iszonyúan hányingerem van ezektől a mai divat-májer szépfiúktól... De hogy ennyire nem lehet tisztességesen beszélni emberekről, csak mert nem tömegcikkek, nevetséges.
Két barátnőm is van, aki rendszeresen borotválja a férje hátát,a férje kérésére.
Nekem is volt exem, aki erre kért.
Nem az én ötletem volt, az övé.
Nem kell gyantázni, nem kell kenbaba, de a hátán szőrös azért meglehetősen taszító.
#22 az ilyen szintű elzsírosodás alapból ápolatlanságra, illetve igénytelenségre vall. De ha van szemed az fejükön is látszik, hogy ápolatlanok és bunkók. Igényes férfi igenis ad magára .
Képzeld a nők is szőrösödnek, ők se tehetnek róla, mégis rendszeresen letámadják a "természetes" szőrős hónaljat vagy lábat villantó nőket.
Éppen ez az ÁPOLTSÁG lényege, hogy ápolod magad nem úgy vagy ahogy a jóisten megadta.
Tessék, nem ken baba, de nem is szőrős zsírcsomó. Ilyen egy ápolt és vonzó, férfias férfi.
#26, de ezt csak a legrondább és legostobább prolik csinálják, akik azt hiszik, hogy mert ők dagadt, szőrős,ősszakállas, mackónadrágos alkesz kőművesek, akkor már az ilyrn egy igazi férfi.
Ez a réteg leb.uzizza pl.Enrique Inglesias-t is, meg úgy általában bárkit aki vonzó és bejön a nőknek. Ja, és ők azok akik pl.még mindig a 14 éveskori Justin Biebert, a 17 éves Zac Efront stb.cikizik, szidják és attól érzik magukat férfinak, hogy kvázi gyerekekbe kötnek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!