Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most ez utalás arra, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez utalás arra, hogy szívesen lefeküdne velem?

Figyelt kérdés

Van egy volt kolléganőm, aki nagyon csinos és jó fej. Miután eljöttünk a cégtől, jóban maradtunk, és kb. félévente találkozunk is; általában vacsorázni megyünk, de a covid alatt volt rá példa, hogy nála aludtam (külön szobában).

Sosem voltunk közeli barátok, de az utóbbi időben mintha tenne utalásokat, hogy benne lenne valami többen is. Pl mindig elmondja, hogy én vagyok a legokosabb ember, akit ismer, meg hogy amikor egyszer meséltem neki egy párcserés történetről az akkori partneremmel, majd megkérdeztem, hogy miért lyukadunk ki mindig ilyen témáknál, azt válaszolta, hogy na, vajon miért?

Tegnap találkoztam vele, és konkrétan lebeszéltük, hogy meglátogat a Balaton-felvidéki nyaralómban. Azt kérdezte: leszel az idegenvezetőm? :D. Egész hetvégés, egy szobában alvós programmal.

Namost az a helyzet, hogy én egyáltalán nem nézek ki olyan jól, mint ő. Ami azt illeti, Quasimodo vagyok mellette, de az is igaz, hogy ő nem fekszik le férfiakkal, csak ha kedveli őket.

Vagyis évek óta nem feküdt le senkivel.

Szerintetek ez most egy ártatlan szitu, ahol a haverságból barátságot akar formálni, vagy inkább felkínálja magát, hogy mozduljak már rá?

2022. júl. 19. 16:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#9 viselkedj úgy vele mint bármelyik másik normális nővel, szerintem bejön a csajoknak ha magabiztos vagy és nem fagysz le, meg tudsz szólalni rendesen. Legyél vele figyelmes, de ne érezze hogy ennyire lenézed magad hozzá képest.
2022. júl. 19. 17:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Csak a te fejedben vannak kategóriák öreg.
2022. júl. 19. 17:45
 13/16 A kérdező kommentje:
#11 Igyekszem majd, köszi. Szerencsére mindketten extrovertált, beszédes emberek vagyunk, ilyesmivel sosem volt gond. A gond a szintekkel van. Nem akarok képet mutatni, de higgyétek el, a csaj 160 magas, E kosaras mellekkel, és van vagy 45 kiló. Az arca gyönyörű, a bőre csodálatos, a szemei égkéken ragyognak. Röviden úgy néz ki, mintha rajzolták volna. És úgy is viselkedik, mint aki kamaszkora óta tudja, hogy gyönyörű. Eddig nem tekintettem rá nőként, ahogy nem tekintenék nőként egy királynőre sem. Ha valóban bejövök neki, az szerintem amiatt lehet, hogy normálisan, közvetlenül tudtam vele beszélgetni... eddig. Komolyan úgy érzem, hogy maximum kinyalni lenne esélyem
2022. júl. 19. 18:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha kinyalni lenne esélyed akkor bàrmire csak úgy mondom 😅😅 egyébként igen ahogy leìrtad ezek egyértelmű jelek , kicsit irigy is vagyok most ràd 😄 Légy bàtor és ragadd meg az alkalmat :) sok sikert
2022. júl. 20. 21:35
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg írd meg mi volt hétvégén 😃

Amúgy nőként én imádom ha egy baráti viszony alakul ki vonzalommá, az ilyenben a külső csak kis százalék, addigra a vonzalom és az intellektus annyira el tud ragadni, hogy baromi sármosnak látom már. Ezért írjuk h a külső nem olyan fontos.

Totál nyert ügyed van szerintem is. Nekem ilyen szituban az első csók úgy volt meg h főzünk, mint máskor, vidám hangulatban, sok hosszú szemezés, egyre közelebb és közelebb állt meg, a végén tudtuk h ebből csók lesz és még húztuk egymást hosszú percekig nevetve, hát valami filmesre sikerült 🤭. Vele elég sokáig együtt is voltunk..

2022. júl. 21. 01:02
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én nem szemezgetek vele :D

Igazából semmi jelét nem adtam, hogy vonzódnék hozzá, mivel nem is vonzódom hozzá. Ő túl jó nekem.

Ha főzünk legközelebb, szerintem bepróbálok egy klasxzikust, hogy hátulról átkarolom. Vagy berakok egy filmet, és hozzábújok. Ez a max, amit meg merek csinálni. Tutira nem merem a semmiből megcsókolni. Alapból egy jó fejjel alacsonyabb nálam, elkapná a fejét

2022. júl. 21. 04:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!