Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Tudnátok olyan férfival kapcsolódni, aki imádja a popsitágítást és a fenekelést?
Persze, hapsival egyszerűbb lenne... A baj az, hogy undorodom a férfiaktól! Mint írtam is, az érzést kedvelem és mivel hetero vagyok, így a nőkhöz vonzódom. Ezért nehéz párt találni. :(
Ahogy a hármas írja, kb olyasmi lennék ha nem félnék a társadalom haragjától. Biztosan él bennem egy erős női én. De példuál az utcán nem lenne bátorságom így mutatkozni, ezért a szépségszalon kizárt. Viszont az maga a megtestesült álom lenne, ha otthon a négy fal között a házimunkát (mos, fő, sütit-süt, stb....) nőként át lehetne élni:) a shopizásban max a próbafülke, és közben maradna az irigység, hogy a lány, aki tényleg annak született milyen-milyen csinos!
Nem én, hanem a biológia. Valamilyen módon azonosítja magát az ember, Hogy másoknak egyértelmű legyen.
Igen, hidd el, nekem is jobb lenne, ha nőnek születtem volna. Pont az ilyenektől óvott volna meg az élet, mint amilyen te vagy. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!