Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, izgatna egy ilyen?
Figyelt kérdés
Miuatan vegeztetek a barotokkal, egy masik sraccal nyalatnatok ki a spermajattegnapelőtt 15:59
2/7 anonim válasza:
Izgatna, de csak akkor ha előtte be..meg..és utána az összeset kinyalná. Csak ábránd. Nem több.
4/7 anonim válasza:
Most a szilveszteri buliban volt egy lány aki igy nyalatta ki magát velem. Azota még kétszer áthivott magához ilyen randira. Sajnos tegnap visszautazott külföldre. Nagyon élveztem annak ellenére, hogy eddig ilyen eszembe sem jutott. Hiányozni fog!
5/7 anonim válasza:
Izgatott, kipróbáltam de nem bántak meg. Izgató ahogy egy másik férfi spermáját nyaldossa belőlem valaki aki végignézte ahogy megbasznak
20L
6/7 anonim válasza:
Elméletben nem hangzik rosszul, eddig csak egyszer csináltam ilyet, de akkor a párom nyalt ki utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!