Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk volt már úgy hogy masztiztatok otthon és akkor élveztetek el,amikor véletlen anyukátok vagy tesótok benyitott és látott mindent?
Figyelt kérdés
Nemrég történt velem, elég égő volt.
Igazából még találkozni sem akarok vele, annyira gáz volt.
2022. júl. 18. 10:19
11/12 anonim válasza:
az nem derült ki kérdező, hogy veled mi történt
12/12 anonim válasza:
Olyan volt màr hogy épp a baràtnőmmel voltam együtt és az egyik szülője bekopogott .. Leugrott a hancúrlécről betakarózott gyors én meg egyszál semmiben àlló léccel ott maradtam 🤣🤣 persze mire benyitott énis betakaróztam 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!