Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan szexuális jelenet, amit élőben láttál (véletlen) és már neked is sok volt a jó ízlésednek? Mi volt az?
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 22:26
1/12 anonim válasza:
Voltam orgián, mindenki kefélt mindenkivel, és nem véletlen volt.
És egyáltalán nem tartottam semmit sem visszataszítónak!!!
3/12 anonim válasza:
Iszonyatosan kövér nőt ujjazott vki az erdőben amikor épp arra kirándultam, 15 éve láttam, de teljesen beleégett a retinámba :(
4/12 anonim válasza:
Egy igencsak testes cigány nőt gyömöszöltek ketten ilyen borzasztó alakok egy elhagyatott ipartelepen, ahol gyerekként játszottunk. A nő arca a mai napig előttem van.
5/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk ilyenektől valaki gátlásos is lehet felnőttként.
2022. júl. 3. 23:39
6/12 anonim válasza:
Volt 1-2, mondjuk ez "tematikus" bulikon történt. Az történt, hogy arrébb mentem mert nem voltam rá kíváncsi.
7/12 A kérdező kommentje:
Mi az a tematikus buli? Nem csak házibuli van és történik ami..
2022. júl. 4. 00:03
8/12 anonim válasza:
BDSM szeánsz, privát parti, swinger, dogging.
9/12 A kérdező kommentje:
aki ilyenekre jár ne csodálkozzon...
2022. júl. 4. 00:10
10/12 anonim válasza:
Keszthelyen a nagy ligetben döngetett egy pasi egy igen jó nőstényt, és nem zavartatták magukat, sőt: szerintem izgatta őket hogy bámulok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!