Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy probléma, ha nem szeretnék orálozni, amíg nem érzem, hogy meglenne az igazán elmélyült érzelmi kötelék a párkapcsolatban?
Van férfi, aki türelmes tud lenni ezen a téren, ha szex amúgy van?
Eddig nem tudtam magam rávenni, de tény, hogy olyannal még nem volt szerencsém lefeküdni, akibe szerelmes lettem volna. Csak azzal kapcsolatban vágytam arra, hogy kielégítsem minden tőlem telhető módon, akibe az voltam, viszont tudom, hogy a szopást nagyon az alap setting részének tekintik a legtöbben, ezért fogalmazódott meg bennem, hogy ebből még származhat konfliktusom, akár ott is hagyhatnak, ha megunják a várakozást.
Egész kedvezőek ezek az arányok, azt hittem, a szavazók tizede vagy ötöde fog az utolsó előttire nyomni. Jó tudni, hogy csak négyből egy férfi dobna már az elején.
Szerintem idővel meg tudnám tenni, nem kell egy életre lemondania róla a leendő páromnak, de mindenképpen jó hatással lenne rám a tudat, hogy nem ezen áll vagy bukik minden.
Ami a nyalást illeti, nem várom el, nem is várhatnám, de ha a pasi szeretné csinálni, akkor nyugodtan, ezt rá bízom.
Az én taktikám egy kicsit idősebb férfiként, hogy új kapcsolatnál soha nem mondom azt, hogy nekem orális kérelmeim vannak.
Utalásokat, jelzéseket sem teszek rá. Kivárom, hogy teljesen magától gondolja a nő, hogy csinálni szeretné.
Ha nem akarja, akkor úgysem fogja, de ez a taktika eddig még szinte mindíg bejött.
Nem szabad erőltetni, mert az sok nőnek nem tetszik, és azzal ellehet szúrni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!