Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányként mit tudok tenni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként mit tudok tenni, ha állandóan kedvem van szexre de nincsen?

Figyelt kérdés

2022. júl. 17. 12:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
29%

Szexelni nem akarsz?

A maszti meg unalmas?

Akkor menj és játssz a Barbi babáiddal

2022. júl. 17. 13:28
 12/26 anonim ***** válasza:
82%
Hát ne válogass, de a tapasztalatom az, ha egy csaj elmegy valahova ahol van pasi akkor kb akkor megy haza pasi nélkül ha pasi nélkül akar.
2022. júl. 17. 13:30
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
felmész badoora, tinderre, beállítasz 5 kilométeres orzetet, és még aznap este egy hatalmas kurás lesz a vége. Es még válogathatsz is képekkel egyutt. Nem itt a sok kép nélkuli ajánlatot MO másik felérol.
2022. júl. 17. 13:57
 14/26 anonim ***** válasza:
90%

Elmegyek hozzád, felizgatlak, majd félbehagyom, mert már így is sok a szexből, és szexeltél is meg nem is, volt is partner meg nem is. Na ehhez mit suózólsz kérdező?

Vagy utána elmegyünk sétálni, sportolni?

2022. júl. 17. 14:07
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Írj rá Balázskára szerintem megörül majd neked. Meg is b@$z egyből ha éppen nem hullarészeg.
2022. júl. 17. 14:28
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Melyik Balázskára uccso?
2022. júl. 17. 14:37
 17/26 anonim ***** válasza:
78%
Ha rendesen megdugják a csajt az általában kielégíti őket egy időre. A sima maszti az nem fog. Melyik városból vagy? :)
2022. júl. 17. 14:39
 18/26 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem privátba már vagy 10 ajánlat ment neki.
2022. júl. 17. 14:59
 19/26 anonim ***** válasza:
93%

#16 A GyK Balázskája. Egy élő legenda. Mostanában Aranypatak néven fut. Egy igazi főnyeremény, a női bugyik lucskosra áznak már attól ha kiír ide egy kérdést.Ilyesmiket írkál:

Aranypatak kérdése:

Kezdenél olyan pasival aki gyűlöli az életet és csak azt szereti amikor alkoholos eufóriába kerül?

Mikor nincs betöltve akkor pedig üveges tekintettel bámul ki a fejéből...

F/31

Mondom én hogy kérdezőnek való volna.

2022. júl. 17. 15:07
 20/26 anonim ***** válasza:
23%

Orvoshoz kell fordulni.

Szerencsére nekem ilyen gondom sosem volt, mindég kerültek a nők így kényszerből sok hobbit halmoztam föl magamnak, azokkal meg jól elvagyok szex helyett.

Esetleg egy próbát megér..

F.47

2022. júl. 17. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!