Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy férfinak a punci, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak a punci, és dugás a legnagyobb örömforrás az életben?

Figyelt kérdés

2022. júl. 16. 08:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
igen, de én hozzá tenném a szerelmet is.
2022. júl. 16. 10:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A 4 millárd férfiből sokmilliónak ez a legnagyobb örömforrás.

Főleg a fejlődő országokban, és a szegény rétegben.

Akinek van pénze, és normális élete, az talál magának rengeteg más örömforrást is.

2022. júl. 16. 10:45
 13/19 anonim ***** válasza:
50%

Versenyeztem biciklivel, korábban quaddal. Szeretem az adrenalint, természetet, sok mindent.

Mióta ezek az évek lementek, marad a sex mint legnagyobb örömforrás.

30f

2022. júl. 16. 13:58
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
Lóf*szt. A kalandok, adrenalin, határfeszegetés, a száguldás és az autók azok, amik éltetnek.
2022. júl. 17. 22:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem, pedig nem vagyok aszex vagy homo.
2022. júl. 17. 22:30
 16/19 Senior Séf ***** válasza:
61%
Ezeréves bölcselet: ha tele a poci és üres a zacsi, a férfinak minden rendben van.
2022. júl. 18. 18:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem a spiritualitás a legnagyobb örömforrás. 2.helyen a feleségemmel való kapcsolatom. 3.helyen a feleségemmel való együttlét. 20 év házasság után is.
2023. jún. 18. 20:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Amikor hazaérsz és a feleséged nyakadba ugrik, hogy végre itthon vagy. Szerintem ez a legnagyobb inkább. Meg igazából nem id kell a feleségednek lennie, szimplán barátnő/élettárs is ugyanaz kb.
nov. 6. 12:58
 19/19 anonim ***** válasza:
54%

Hadd mondjam el, hogy tollahullott vén csókaként hogy látom a kérdést. Valaha, mint fiatal zenész, végigdugtam az életemet. Minden szombaton fellépés után mást cipeltem haza, szóval hetente mással voltam egyedül. Soha nem szenvedtem hiányt, és hál' istennek olyan fétisem sem volt, ami megélhetetlensége folytán valami hiányérzetet generált volna. Ennek ellenére is azt vallottam, hogy igen, egy férfinak a punci, és dugás a legnagyobb örömforrás az életben.

2 éve ért utol a vágytalanság békéje. 2 éve látom azt, hogy amíg egy férfi szexuálisan aktív, max 10 percig érezhet hiánytalan elégedettséget, mert különben a háttérben folyamatosan gyötri a kefélhetnék. Evolúció bácsi ránk testálta a fajfenntartás felelősségét, és eszerint éljük életünket. Most, 65 évesen látom, hogy mennyi egyéb örömforrás teheti gyönyörűvé a férfi életét. Valahogy minden más lett. Fiatalon 12-16 óra kemény fizikai munka után érzetem csak az "ez jó mulatság, férfimunka volt" felszabadult boldogságát. Most, rokkantan 2-3 óra untig elég, hogy aznapra tönkre tegyem és lefárasszam a rokkant lábamat, és érezzem a határtalan boldogságot. Ehhez persze jó korban is kellett születni. Egy mai fiatal, ha minden rendben körülötte, elmenekül az életéből, és a telefont buzerálja. Egyszerűen csak akkor van jelen a saját életében, ha ég a háza, vagy valami fontos probléma miatt nem ér rá gépezni. Velem épp ma történt, hogy a kinti munka, mozgás után leültem az üvegezett verandán, és csak néztem ki a fejemből Jobb kezemnél a könyv, telefon, bal kezemnél asszonykám által odakészített kávé, de nem nyúltam egyikhez sem. Tökéletes volt a pillanat, hülyeség lett volna megpróbálni jobbá tenni.

Bocsi a mesedélutánért, néha nincs kinek elmondani, mikor szét akar feszíteni a boldogság.

nov. 7. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!