Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak a punci, és dugás a legnagyobb örömforrás az életben?
Figyelt kérdés
2022. júl. 16. 08:19
11/18 anonim válasza:
igen, de én hozzá tenném a szerelmet is.
12/18 anonim válasza:
A 4 millárd férfiből sokmilliónak ez a legnagyobb örömforrás.
Főleg a fejlődő országokban, és a szegény rétegben.
Akinek van pénze, és normális élete, az talál magának rengeteg más örömforrást is.
13/18 anonim válasza:
Versenyeztem biciklivel, korábban quaddal. Szeretem az adrenalint, természetet, sok mindent.
Mióta ezek az évek lementek, marad a sex mint legnagyobb örömforrás.
30f
14/18 anonim válasza:
Lóf*szt. A kalandok, adrenalin, határfeszegetés, a száguldás és az autók azok, amik éltetnek.
15/18 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem, pedig nem vagyok aszex vagy homo.
16/18 Senior Séf válasza:
Ezeréves bölcselet: ha tele a poci és üres a zacsi, a férfinak minden rendben van.
17/18 anonim válasza:
Nem. Nekem a spiritualitás a legnagyobb örömforrás. 2.helyen a feleségemmel való kapcsolatom. 3.helyen a feleségemmel való együttlét. 20 év házasság után is.
18/18 anonim válasza:
Amikor hazaérsz és a feleséged nyakadba ugrik, hogy végre itthon vagy. Szerintem ez a legnagyobb inkább. Meg igazából nem id kell a feleségednek lennie, szimplán barátnő/élettárs is ugyanaz kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!