Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés lehet prostinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés lehet prostinak lenni?

Figyelt kérdés

2022. júl. 15. 18:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
33%

Sok a téves komment, ezért tutira veszem a lepontozást, de ez egy fontos téma.

Prostinak nem kiszolgáltatott nők mennek el Magyarországon. Pont.

Magyarországon alkotmányosan garantált teljes nemi jogegyenlőség van, ingyenes oktatás és egészségügy, továbbá súlyos munkaerőhiány és egy elöregedő társadalom. Ha Magyarországon egy nő dolgozni és tanulni akar, megteheti. Ha valaki komolyan kiszolgáltatott, tud rendőrséghez, gyámhivatalhoz, nőjogi szervezetekhez fordulni.

Ha az ország nem elég jó, ki lehet vándorolni Ausztriába vagy Angliába.

Emiatt, és a tapasztalataim 100%-a miatt azt kell mondjam, hogy prostinak Magyarországon azok a nők állnak, akiknek nnem derogál a szexmunka, és nem akarnaj hagyományos módon dolgozni / tanulni. Egyébként olyan emberek, mint a többi nő.

Ha megnézed, bárhol Nyugaton a prostik döntő többsége bevándorló. Nálunk alig van külföldi. Mi szeretjük ezt a szomszédlány-effektust, vigyázunk a lányokra, és emberszámba vesszük őket. Nincs akkora különbség.

Sajnálom, de itt nincs olyan, hogy "nem volt más választása".

2022. júl. 15. 20:45
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
Prosti a kiszolgáltott és bántalmazott nők mennek Magyarországon, akiket rákényszerít a stricijük.
2022. júl. 15. 21:09
 13/23 anonim ***** válasza:
28%
Am tipikus prostikat használó pasi védőbeszédét hallottuk fentebb.
2022. júl. 15. 21:12
 14/23 anonim ***** válasza:
77%
#10 Szerintem ez ma már rég nem így van, az igényesebb lakásos prostiknál pláne nem. Tapasztalatod is van erről vagy csak a fejekben ragadt tévhiteket írtad le? A lányok nem vállalnak be mindent és mindenkit, van, aki simán elküld, kioszt, ha nem vagy neki szimpatikus. A beszamolok.com-on kicsit bele lehet ebbe látni, ez már rég nem a "fogatlan útszéli" kategória, akit a csődöre kiküld az utcára, és szegénynek kuss a neve. Több lány összeáll, fizetnek albit, beosztják a szobákat, belövik a színvonalat (futószalag vagy normális vendégkör kialakítása) és hajrá.
2022. júl. 15. 21:26
 15/23 anonim ***** válasza:
48%

Igen, a lakásos prosti a jolly jokeretek.

VV Fanni is az volt, hű de jó most neki.

Több évig foglalkoztam áldozatsegítéssel, köztük prostikkal, sőt lakásos prostikkal is. Az ott szerezett tapasztatataimat írtam le. Te pedig a prostikat kihasználó kuncsaftok betanult védőbeszédét írtad le de szóról szóra.

2022. júl. 15. 21:36
 16/23 anonim ***** válasza:
69%

Ez nem védőbeszéd, hanem rögvalóság, amibe ideje lenne visszatérni. A magyar prostik nem rohingya menekültek akik egy tál ételért tartják oda a baráti Bangladeshben. Nem a zöldkártyáért floridai nyugdíjasok smegmás lógósán cuppogó kolumbiai asszonyok, de még csak nem is az apjuk agyrákműtétjére gyűjtő thai gyerekek, akik az öklükre harapnak, miközben seggbeerőszakolják őket.

Ha be akarod bizonyítani, hogy nem vennék fel őket kőművessegédnek, közmunkásnak vagy napszámosnak, vagy megoldhatatlan egészségügyi kiadásaik vannak, mondd. Én segítek bárkinek. Ha érettségi felkészítés kéne, sima ügy.

2022. júl. 15. 22:39
 17/23 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem a rögvalóságról többet tud az, aki valaha foglalkozott áldozatsegítéssel, mint az, aki a saját lelkiismeretét igyekszik megnyutatni vmiféle relativizálással.

Három területet neveztél meg, ezek közül minimum kettőt tutira annyira szrul fizetnek, hogy nem lehet belőle egy albérletet fenntartani, neadjisten 1-2-3 gyereket egyedül felnevelni.

Értem én, hogy keményebben áll a cerka, ha bemeséled magadnak, hogy a nő, akit éppen kihasználsz, tulajdonképpen tök boldog attól, amit csinálnia kell, mint ha be kellene ismerned, hogy a szexuális kizsákmányolás legalizált formájában veszel éppen részt.

Példának hoztál szélsőségesen durva eseteket a világból. De, tudod, nem csak az tud szar lenni, ha mondjuk centiméterenként nyúzzák le rólad a bőrt a teljes testfelületeden, az is szar, ha csak orrbavernek és utána esetleg még le is köpnek.

2022. júl. 15. 23:40
 18/23 anonim ***** válasza:
65%

A baj az az, hogy álomvilágban élsz. Egy betanított munkás 3-400 ezret keres. Ha magadtól nem találsz, íme az első gugli találatokból: [link]

Azt meg idehozni, hogy éri megaláztatás a szexmunkásokat, ez nevetséges. Kit nem ér megaláztatás az életben? Kinek nincsenek nehézségei? Aki ma Magyarországon egészséges, az nulla végzettséggel is talpra tud állni, csak közben össze kell koszolnia a kiskosztümjét. EZ az igazság.

Csak ugye mi is a jobb? 15-20 kuncsaftot fogadni egy órára, vagy egész nap kubikolni a negyven fokban vagy keverni a maltert és motoros fűkaszával vágni a gazt az árokparton egy hónapig?

Hiába jössz ezzel, hogy segítő voltál, ezt 1. nem tudjuk ellenőrizni, és 2. ha tényleg az voltál, az rád nézve szégyen, mert nem tudtál nekik legalább egy betanított munkát szerezni, ami egy fiatal nőnek 1 nap alatt megvan.

Valamint hiába jössz azzal is, hogy a lelkiismeretem nyugtatom, mintha bűnt követtem volna el :D Patyolat tiszta a lelkiismeretem, voltam prostizni számos országban, volt, ahol kifordultam az ajtón, hiszen nyilvánvalóan futtatott, bekábszizott, kizsákmányolt, stb lányok voltak. Ettől nem csak én, de a magyar prostizni járók többsége is undorodik. Magyarországon szerinted miért nem hirdetnek kínai vagy afrikai prostik?

De mindegy, látszik, hogy nem értesz a témához. Viszont zárjuk konstruktívan, ha maradt olyan ismerősöd, aki kényszerből végez szexmunkát Magyarországon, becsületemre eszküszöm, hogy segítek neki nem-szexmunkát találni, csak küldd el az elérhetőségét.

2022. júl. 16. 07:13
 19/23 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem jó, én biztosan nem váltanék (de rábeszélni sem akarnék senkit). De szerintem ez attól is függ, hogy mennyire válogathatod meg a vendégeidet. Nekem átlagban 20-30 hívásom van egy nap, átlagban napi 2-3 vendéget fogadok, és csak azokat, akik a telefonálók közül a legintelligensebbek, legnormálisabbak. Nem vagyok luxus kategória, külsőre is tök átlagos lány vagyok. A vendégek kedvesek, gyakori a jó pasi, sokan ajándékot hoznak vagy jattolnak, sokat dicsérnek. Napi 4-8 órát dolgozom (ha a mosást, takarítást, tisztálkodást is beleszámolom), és nagyon jól keresek.

Tudom, hogy nem mindenkinek jó érzés, vannak, akiket kényszerítenek, esetleg lelkileg nehezen viselik ezt a munkát... Én csak a saját nevemben írtam le, hogy én hogyan élem meg azt, amit önként választottam. Köszönöm, de privátot nem kérek (illetve nem tudok rá válaszolni).

2022. júl. 16. 10:38
 20/23 anonim ***** válasza:
41%
Köszi a hirdetést, de akkor légy szíves, linkelj már egy olyat is, ahol ugyanennyit fizetnek, és egy ötvenkilós nő is alkalmas a munkára.
2022. júl. 16. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!