Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma egy haveromnál aludtam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma egy haveromnál aludtam a és rájuknyitottam, miközben a barátnője épp kiverte neki, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rettentően kínos volt, nem is bírok most a szemébe nézni. Tudom, hogy kopogtatnom kellett volna...

Abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy megláttsk, csak azt látták sztem, hogy valaki benyitott majd gyorsan becsukta az ajtót.

Egyszerűen olyan csend volt, hogy azthittem elmentek valahova

2022. júl. 15. 15:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%
Sokszor áldom az Istent,hogy olyan világban töltöttem a fiatal koromat amikor még senkinek nem okozott lelki sérülést a szexualitás...
2022. júl. 16. 11:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak viselkedj úgy ahogy eddig, és ne hozd fel.
2022. júl. 21. 15:55
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ássd el magad..
2022. júl. 21. 15:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!